INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB 5-1 // Rușinea cu Lazio i-a pus capac! Declarații incendiare ale lui Becali: "Îmi văd de treaba mea și îl las pe Talpan! Să vină cu Lăcătuș și Iovan să facă ei bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:08

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut o serie de declarații incredibile după ce echipa sa a fost umilită de Lazio, 1-5.

"Să vedem cât mai stau și eu în fotbal. Mă cert atât cu lumea, poate îmi văd și eu de treaba mea și îl las pe Talpan și cu asta, basta.

Toate gândurile mi-au venit în cap, inclusiv să mă retrag. Să vină și Borcea la Dinamo, nu cred că mai are rost. Dacă în doi ani voi câștiga bani din fotbal, bine. Dacă nu, nu, asta e, la revedere, tată! Îi dau echipa lui Balint, Lăcătuș, Talpan și Iovan, s-o managerieze ei, să facă ei bani!

E un discurs nomal. Nu mai vorbesc mult ca înainte, atunci eram în păcat, acum încerc să mă curăț. A tăcea înseamnă fapte de aur", a declarat Becali, la TV Digi Sport, imediat după finalul meciului cu Lazio. 

Vezi și:  LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
ana_moura
ana_moura  •  22 Februarie 2018, 22:56

fc5b rusine istorica!! ... Toată Romania petrece !

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Februarie 2018, 23:11
Postat de randoom.__ pe 22 Februarie 2018, 22:39

exact ce am spus eu, becali are deja 60 de ani. trebuie sa iasa o data si o data la pensie. ca o sa fie peste 2 ani sau peste 5,putin conteaza. becali are 60 de ani si arata ca de 70,cat sa o mai duca? p.s.:daca pierde procesul cu csa oricum pun aia de la mapn mana pe Steaua direct in liga 1,vad ca multi nu au citit cererea celor de la mapn.becali daca pierde procesul,avem un nou patron aka mapn,buget de 5% din bugetul celor de la mapn aka 150 de milioane de euro,abia atunci am putea da de pamant cu lazio.

randoom, prostul gesepeului :))) și, mai nou, FAN TALPAN ! :))))

stark
stark  •  22 Februarie 2018, 23:33

Ce sa dai tu istericule? Ca sa dai trebuie sa ai. Tu nu ai nimic. Ce sa dai tu stelistilor? Aia nu dau doi bani pe echipa ta. Poti sa fii plin de bani dar asta nu inseamna ca esti bogat, nu ai nici cea mai mica bogatie sarantocule. Esti sarac lipit chiar. Bogatia nu sta intr-un cont bancar, intr-un seif, intr-un magazin ca sa poti sa o cumperi, intr-o rugaciune ieftina despre zei. Tu poti sa-ti cumperi slujitori ca Memi, aghiotanti ca Lutu, experti cu dexteritate ca Mache, suporteri ca rand00m si fotbalisti ca Enache. Iar faci circ ieftin si te joci cu inimile bietelor vietati ca rand00m si ceata de fcsbisti. Pai nu te gandesti un pic la ei? Cum adica te retragi? Pai si ei ce devin?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează