INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB // Doar doi jucători au scăpat de furia lui Becali: "Atât, în rest nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 10:32

Gigi Becali a criticat dur jocul echipei din înfrângerea la scor cu Lazio, 1-5, considerând că doar 2 jucători s-au ridicat la nivelul adversarilor.

"Cred că acest meci se putea aborda altfel, dar trebuie să învățăm din greșeli. Trebuia să jucăm 4-3-3, cum a făcut Mourinho cu Barcelona când era la Inter Milano. Florinel Coman a intrat bine la pauză, atât, în rest nimic. Bine, și Filip a intrat bine, n-ai ce să-i zici.

Așa trebuia să jucăm, cu Filip, Nedelcu și Ovidiu Popescu. Dacă marcam, bine, dacă nu, la revedere. S-a văzut și lipsa lui Pintilii, alta era situația cu el în teren. Teixeira și Nedelcu erau praf, ce pretenții să mai ai? Dacă aveam doi mijlocași centrali, poate nu ieșea așa. Nu am fi pierdut atât de batjocoritor dacă era Pintilii", a declarat Becali la TV Pro X.  

Vezi și: FOTO + VIDEO S-au menajat pentru circ! FCSB și-a odihnit vedetele în derby, dar a fost dezintegrată de Lazio

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
ares2024
ares2024  •  23 Februarie 2018, 11:57

Asta plânge după banii pierduți in rest.....e can-can.....!!!! Ridicați-l in slavi in continuare,dragi fcsb-isti ......

dinamo100
dinamo100  •  23 Februarie 2018, 12:32

Da' bine se mai pricepe la sisteme de joc Jiji! Ceea ce nu pare el sa inteleaga, la fel ca multi alti conationali, este faptul ca fotbalul nostru a ramas in urma cu ani lumina fata de fotbalul european. Indiferent cate valori aduna Jiji in ograda lui, acestia nu sunt obisnuiti sa joace la turatia la care se joaca in alte campionate. E o alta viteza de joc, alta forta. De aia niciun jucator care pleaca din campionatul nostru nu se ridica la inaltimea asteptarilor cand pleaca afara. Faptul ca din Pasti in Craciun mai castigam si noi cate un meci (ex. meciul tur) este doar rezultatul unei zile mai slabe a adversarului cumulata cu un efort sustinut pana la epuizare din partea echipei romanesti si un pic de sansa.

ando89
ando89  •  23 Februarie 2018, 12:03

Orice altă echipă din Liga 1 pierdea aseară. Surprizele se pot produce la prima întâlnire, când adversarul te ia de sus. Pe de altă parte CFR de exemplu, care are și antrenor, unul ultradefensiv, probabil că nu pierdea la scor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează