INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // Obiectivul lui Inzaghi cu FCSB: "Nu trebuie să mai primim gol! Putem da unul, trei mai greu"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 18:04

Simone Inzaghi a susținut conferința de presă înaintea returului cu FCSB din 16-imile Europa League și a spus că trebuie ca echipa lui să nu primească gol, pentru a nu complica și mai mult situația, după 0-1 la București, joia trecută.

" Steaua e o echipă organizată, are jucători de calitate, trebuie să fim atenți. Avem calitatea necesară pentru a reveni, dar nu trebuie să mai primim gol. Putem da unul, trei mai greu (n.r. dacă FCSB înscrie pe Olimpico, Lazio ar avea nevoie de trei goluri pentru a se califica).

Știu că vor veni 10.000 de fani români, va fi o atmosferă frumoasă. Cu siguranță și fanii noștri își vor face simțită prezența.

Mâine mai avem un antrenament, după aceea voi decide echipa care va intra pe teren. Încă nu știu care va fi primul «11». Eu sunt liniștit. Am fost și înainte de meciul cu Verona, și la meciul de la București. Ne-am creat ocazii, golul va veni, sunt sigur", a declarat Simone Inzaghi.

"Sunt încrezător, știu că avem o echipă bună, puternică. Dacă dăm sută la sută, ne vom califica. Nu vrem să mai primim gol și vom face totul pentru a învinge"
Thomas Strakosha, portar Lazio

"Eu nu cred că vor face multe modificări. Probabil nu va juca Luis Alberto, dar va fi folosit Nani"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Echipele probabile pentru mâine seară:

Lazio: Strakosha - Caceres, Luis Felipe, Radu - Marusici, Murgia, Leiva, Parolo, Lukaku - Anderson - Immobile

FCSB: A.Vlad - R.Benzar, Găman, Planici, J.Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

  • Lazio și FCSB joacă joi, de la ora 20:00, în returul 16-imilor  Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
indolentu
indolentu  •  21 Februarie 2018, 22:19
Postat de randoom.__ pe 21 Februarie 2018, 20:21

chiar in declaratia antrenorului: " Steaua e o echipă organizată, are jucători de calitate, trebuie să fim atenți. Avem calitatea necesară pentru a reveni, dar nu trebuie să mai primim gol. Putem da unul, trei mai greu (n.r. dacă FCSB înscrie pe Olimpic esti mai prost decat mos craciun,bai drogatule. te-ai umilit singur.

te umilesc moldovene la greufmmmmdeprostalau de la 1 0 la bucuresti ati dat 2 si macarone v a facut spaghete apoi chelsea sau ai uitat soldovene?da tu iesti prostu saitului si toata lumea stie wtfwtfwtf cu cvadruplele istorice :)))))))))))))))))))))))

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Februarie 2018, 21:18
Postat de blatistu49 pe 21 Februarie 2018, 18:50

parca miroase a pirci declaratia si aici puteau marca 6>>7 inseamna ca vreau sa scape de EUROPA LG o competitie a trucajelor

Doamne, de ce ai creat personaje ca asta? Stiu ca far idioti nu am avea cu cine sa ne comparam, dar pana si o ratusca de cauciuc ar iesi in castig la o comparatie cu asta!

randoom.__
randoom.__  •  21 Februarie 2018, 20:21
Postat de indolentu pe 21 Februarie 2018, 19:49

ba tu citesti atent cum se numeste articolu?stim ca iesti prostda trebuie sa ne arati asta de fiecare data?wtf wtf wtf iote ba cum se numeste articolu pe care comentezi prostalaule LAZIO - FCSB // Obiectivul lui Inzaghi cu FCSB: "Nu trebuie să mai primim gol! Putem da unul, trei mai greu" unde scrie steaua bagodinare?

chiar in declaratia antrenorului: " Steaua e o echipă organizată, are jucători de calitate, trebuie să fim atenți. Avem calitatea necesară pentru a reveni, dar nu trebuie să mai primim gol. Putem da unul, trei mai greu (n.r. dacă FCSB înscrie pe Olimpic esti mai prost decat mos craciun,bai drogatule. te-ai umilit singur.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează