INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Un singur lucru l-a deranjat pe Bergodi, după eșecul rușinos din Georgia: „Ăsta e reproșul”

Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eliminarea rușinoasă.
Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eliminarea rușinoasă.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 19:40 / Actualizat vineri, 28 august 2020 00:21

CS Universitatea Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League. Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să ofere explicații pentru eliminarea rușinoasă. 

Posibilele adversare pentru FCSB, CFR Cluj și Botoșani, în preliminariile Europa League

„E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar din păcate pierdem. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasare. Asta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face. În prima repriză am controlat jocul, dar am luat decizii proaste în careu. 

În partea a doua ne-au găsit ei dezechilibrați. După 2-0 am încercat și cu doi atacanți, dar asta a fost. Nu sunt de acord că au fost mai buni cei de la Lokomotiv. Au fost două contraatacuri foarte bune. Noi nu am făcut acoperire preventivă. Am urmărit echipa asta, e bună, schimbă multe sistem de joc. Nu ne-a surprins, dar au fost acele contraatacuri”, a declarat Cristiano Bergodi în conferința de după meci. 

FOTO. Imagini de la eliminarea rușinoasă a Craiovei

+8 FOTO

Citește și alte știri din Europa League: 

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Lokomotiv Tbilisi - CS Universitatea Craiova 2-1. Cine i-a eliminat pe olteni: georgienii n-au mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când trec de turul 1 preliminar!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (70)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  28 August 2020, 08:51

Cauza pricipala a esecului a fost delagarea arbitrilor.Daca ar fi condus meciul Radu Petrescu & Co,ar fi castigat cu siguranta.Ce inseamna sa nu ai arbitraj favorabil,comandat si dirijat.Nici la Sfantu Gheorghe nu au jucat aproape nimic oltenii,dar arbitrii au bagat mingea in poarta si au fost furati covasnenii de un penalty indiscutabil.La Craiova,s-a intamplat invers,au marcat de 2 ori covasnenii,castigand meciul in min. 93,dar Petrescu s scos mingea din poarta si a validat meciul nedecis 1-1.Ce inseamna sa ai arbitru de curte.

915542705250791
Aurel Stana  •  28 August 2020, 08:52
Postat de olaru_alin pe 28 August 2020, 08:39

De asta se duce fotbalul de râpă, antrenori fara caracter,jucatori automultumiti si plafonati!!! In Liga Mămăliga ar tbi sa fie salariile MAXIM 5000 euro,si in rest bonusuri de performanță!!!...doar de foame ii poti face pe astia sa muncească!!! Dar ei stau pe 10-15000 pe luna si joaca 90 min pe saptamana,si atunci pica fizic in min 70. Halal jucatori,echipe

fotbalul romanesc moare incet cu fiecare an care trece si asta din cauze pe care le stim cu toti dar le ignoram, o federatie si liga condusa de politruci pusi in functii de echipe de partid pt ca fotbalul nostru aeste controlat de primarii comuniste cu drept de veto la alegerile FRF sau LPF,ziaristi in cea mai mare parte care scriu la comanda si ascund problemele grave ale fotbalului ridicand in slavi panorame de jucatori si sustinand hotia si coruptia din fotbalul nostru care a dus la aceasta decadere.. FOTBALUL NOSTRU E IN STARE DE PUTREFACTIE ADIOS

baba_yaga
baba_yaga  •  28 August 2020, 08:40
Postat de Marcel Jeler pe 28 August 2020, 08:36

AR TREBUI SA INCETAM A NE CONSIDERA FAVORITI PT CA NU MAI SUNTEM DE MULT TIMP....

Jale(r) mare, maică !

Vezi toate comentariile (70)
Comentează