INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUDOGORETS - INTER

LUDOGORETS - INTER // Gazzetta dello Sport l-a intervievat pe Claudiu Keșeru: „Iubeam Milan când eram mic” + „Nu eu sunt steaua echipei”

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 17:38

Claudiu Keșerü (33 de ani), golgeter all-time al lui Ludogorets, a dat un interviu pentru Gazzetta dello Sport înaintea meciului cu Inter din șaisprezecimile de finală ale Europa League. 

Claudiu Keșerü e un nume care va rămâne scris în istoria lui Ludogorets. Atacantul, 33 de ani, din august 2015 la clubul bulgar, este golgeter absolut al verzilor (117 reușite): cel mai prolific jucător din campionat (93), Cupa Bulgariei (8) și competițiile continentale (15). Plus un gol în Supercupa locală. 

Pe el l-a ales Gazzetta dello Sport ca vedetă a adversarei lui Inter. „Ai 16 goluri în acest sezon, dintre care 6 în Europa League. Tu ești steaua lui Ludogoreț?", a fost întrebat. 

„Recordul meu e de 32 de goluri, mai am timp. Dar nu simt greutatea responsabilității. Nu sunt eu steaua echipei. Sunt la fel de important ca jucătorii ceilalți”, a răspuns "tricolorul". 

Acesta a dezvăluit că e din copilărie fanul lui Milan. „Pentru mine, va fi aproape un derby. Când eram mic iubeam Milanul. Formația lui Van Basten, Gullit și Rijkaard care învingea Steaua cu 4-0 în finala Cupei Campionilor. În 1989 aveam doi ani și jumătate, tatăl meu mi-a povestit totul. Mi-ar plăcea să înscriu la returul de pe San Siro, stadionul lui Ronaldo și Șevcenko”.

6 trofeeare Keșeru cu Ludogorers: 4 titluri și două Supercupe ale Bulgariei

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Radu, probleme la Parma! A fost ținut din nou pe bancă, iar rivalul lui a fost omul meciului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
maccsero
maccsero  •  20 Februarie 2020, 13:15

Ce sărbătoare a fost când FC Ceașcă era călcat în picioare de Gullit, în direct la TV! Col. Țopescu amuțise săracul :))) Câteva luni mai târziu la Târgoviște s-a jucat altă finală...

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Februarie 2020, 23:06

3 semifinale de UCL în 4 ani. Da, știți deja la cine ma refer!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează