INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”16-IMI” / RAPID VIENA - INTER 0-1

RAPID VIENA - INTER 0-1 // Andrei Ivan i-a cucerit pe italieni: ”Ivan are fizic și picior” 

Andrei Ivan
Andrei Ivan

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 09:45

Gazzetta dello Sport și Corriere Dello Sport l-au văzut pe Andrei Ivan printre cei mai buni jucători ai austriecilor în meciul pe care Rapid Viena l-a pierdut în fața lui Inter, scor 0-1.

Rapid Viena a pierdut prima manșă cu Inter, 0-1, și are șanse minime de a merge în "optimi". Însă Andrei Ivan e ultimul dintre jucătorii austriecilor căruia i se poate reproșa ceva. Ex-craioveanul a avut un gol anulat în prelungirile primei reprize, pentru poziția de ofsaid în care se afla Berisha, cel care-i pasase, iar ziarele italiene l-au nominalizat printre cei mai buni jucători ai gazdelor.

"Pentru o vreme, Andrei Ivan a fost chiar cel mai bun. Cu acel fizic impunător, și totuși rapid, e chiar teribil pe stânga, când îl atacă pe Cedric și finalizează. A făcut însă risipă de energie, iar în repriza secundă s-a văzut tot mai puțin", a comentat Gazzetta dello Sport. Corriere dello Sport, la rându-i, a remarcat tehnica înaltului atacant împrumutat de austrieci de la Krasnodar: "Românul are fizic și picior. A demonstrat-o în mai multe situații". 

6,5e nota primită de Andrei Ivan în Gazzetta dello Sport și în Corriere pentru evoluția din meciul cu Inter. Cea mai mare de la oaspeți

3 goluria marcat Ivan, 22 de ani, în 27 de meciuri jucate pentru austrieci, în toate competiţiile

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  15 Februarie 2019, 10:55

Ivan abia ce a împlinit 22 de ani dar joacă la un nivel bun (aș zice foarte bun) de ani de zile... Ce păcat că generalul selecționer l-a pedepsit - pe el, pe Budescu și pe Maxim, ”insurgenții” care îl refuzaseră pe Gigi Becali - și nu l-a luat la Euro 2016... Foarte bun în meciul decisiv din Portugalia al Naționalei U21, Ivan va fi o piesă de bază în echipa lui Rădoi la Euro de tineret. Massmedia gigistă, cea care își exersa ”cu exces de zel” ironiile pe tânărul fotbalist al Universității Craiova (pe care antrenorul Mulțescu îl trimetea ”carne de tun” la interviuri, după meciurile cu ratări exasperante) își exprimă, tardiv (!), o admirație reținută față de fotbalistul de mare perspectivă pe care, să o spunem cu toată convingerea, Gigi Becali nu are cum să-l aducă vreodată în curtea Fcsb... Raidurile în mare viteză, combinațiile cu Băluță și Nuno Rocha sau pressingul crunt pe fundașii adverși, au constituit timp de două campionate, notele personale prin care Andrei Ivan și-a lăsat amprenta pe fotbalul spectacol al Ligii 1.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  15 Februarie 2019, 10:27

Ivan a jucat chiar binisor !! Astea sunt meciurile in care te vede toata lumea si iti poti etala calitatile !! Ce facea daca venea la Fcsb.........juca pe la Voluntari, Calarasi, sau duminica pe la Chiajna !!

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Februarie 2019, 19:58

E bun 3 goluri in 27 meciuri......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează