INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ // Condiții de campioni » CFR cheltuie o sumă uriașă pentru deplasarea în Kazahstan: charter și cazare de 5 stele

Articol de , - Publicat duminica, 07 iulie 2019 21:49

CFR Cluj este campioana României la fotbal, dar și la condițiile pe care oficialii clujeni le oferă fotbaliștilor săi. Delegația vișiniilor a ajuns în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, fostă Astana, după un zbor de cinci ore. 

  • Astana și CFR Cluj se întâlnesc în turul I al Ligii Campionilor. Prima manșă are loc marți, de la ora 16:00, pe TV DigiSport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Cu toate că drumul a fost lung, fotbaliștii nu au simțit distanța pentru că au zburat cu un Charter Boeing 737, comandat special cu 56 de locuri business class, iar scaunele au fost branduite cu sigla CFR-ului. Delegația clujenilor este cazată la Hilton Astana, hotel de cinci stele. Suma la care se ridică costurile acestei deplasări este 120.000 de euro, susțin sursele GSP.

Clujenii au angajat o firmă specializată care să le organizeze toate detaliile acestei deplasări, un lucru neobișnuit printre echipele din România. De obicei, în Liga 1, deplasările sunt organizate de către angajații cluburilor și nu de colaboratori externi. 

10.000.000 €este bugetul CFR-ului în noul sezon

Citește și:

CFR Cluj a plecat azi spre Kazahstan fără George Țucudean și Michael Pereira: „Va fi dicil pe sintetic”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  08 Iulie 2019, 07:35
Postat de Adrian Doncut pe 07 Iulie 2019, 22:49

daca CFR ar reusi sa patrunda an de an in cupele europene clubul ar deveni un pol in zona cel putin. Se vrea asta ...acum sa se si poata!

Va fi greu. Nu au facut transferuri foarte bune inspre echipa, dar au plecat oameni de baza. In plus Tucudean e inapt.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iulie 2019, 22:18

Parca e un pic de distanta(vreo 10 ani lumina) fata de cantonamentul de saracie facut la Brasov toata vara de o alta echipa...nu dam nume ca se supara nenea ziaricii si taie comentariul.Asta arata si faptul ca stii sa-ti respecti jucatorii si sa-i tratezi omeneste.Nu sint fan Cluj dar bravo lor!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  08 Iulie 2019, 09:20

Oare voi mergeti in liga a 4-a, echipa infiintata prin escrocherii?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează