INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 GEN.)

Ruptură în vestiarul Barcelonei » Titularul lui Xavi l-a făcut praf pe Araujo în fața camerelor TV!

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 17:40 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 18:31

Mijlocașul Ilkay (33 de ani) l-a criticat dur pe fundașul central Ronald Araujo (25 de ani), cel care a văzut cartonașul roșu în returul cu PSG, scor 1-4, din „sferturile” Ligii Campionilor.

După un start perfect de meci, Barcelona părea sigură de calificare. Raphinha marca în minutul 12 și îi ducea pe catalani cu un picior în semifinale. În minutul 29, Barcola a scăpat singur cu Ter Stegen, iar Araujo a venit din spate și l-a pus la pământ pe acesta. Istvan Kovacs nu a stat la discuții și l-a eliminat pe fundașul uruguayan.

Veste uriașă pentru Dinamo și UTA Arad! Suporterii revin pe stadion
DINAMO
Veste uriașă pentru Dinamo și UTA Arad! Suporterii revin pe stadion

A fost momentul care a influențat decisiv meciul de pe stadionul Lluis Companys. Parizienii au marcat de 4 ori, calificându-se la pas în semifinale.

La finalul meciului, Ilkay Gundogan nu l-a iertat pe Araujo. Neamțul a criticat dur în fața camerelor decizia apărătorului de a-l faulta pe Barcola din poziție de ultim apărător.

Gundogan consideră că un eventual gol marcat de PSG la acea fază nu ar fi influențat atât de mult soarta calificării pe cât a făcut-o cartonașul roșu văzut de uruguayan.

Ilkay Gundogan îl face praf pe Ronald Araujo

„Suntem foarte dezamăgiți. Am simțit că suntem în controlul jocului până la cartonașul roșu. Dacă e fault, e cartonaș roșu. În aceste momente cruciale trebuie să fii sigur că poți ajunge la minge. Aș fi preferat să primim gol sau să rămâna singur cu portarul decât să ia roșu.

Barcola era la distanță de minge și nu știu dacă ar fi ajuns la ea înaintea portarului. Sau ar fi fost mai bine să scape singur cu portarul și chiar să marcheze. O eliminare atât de devreme te ucide”, a spus Ilkai Gundogan, potrivit Mundo Deportivo.

Ronald Araujo a postat un mesaj pe Instagram, fiind prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 29 al meciului cu PSG.

Ronald Araujo, prima reacție după Barcelona - PSG

„Fotbalul care mi-a oferit atâta bucurie, acum mă lovește puternic. Vreau să le mulțumesc tuturor care sunt necondiționat alături de mine, coechipierilor care au dat totul pe teren și fanilor care au crezut până la final în această echipă. Îmi pare rău că nu le-am oferit o bucurie. Vom încerca din nou.

Hai, Barcelona! Acum și pentru totdeauna. Dumnezeu e în control” a fost mesajul lui Ronaldo Araujo, pe Instagram.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Fanii Barcelonei au aruncat cu obiecte în autobuzul favoriților

Citește și:

Olaru și-a „urecheat” colegul de la FCSB: „E leneș, nu-și dorește!”
FCSB
Olaru și-a „urecheat” colegul de la FCSB: „E leneș, nu-și dorește!”
Costel Gâlcă are obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau locul 2 acum și titlul la anul”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Costel Gâlcă are obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau locul 2 acum și titlul la anul”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
csaba
csaba  •  18 Aprilie 2024, 10:00
Postat de armand pe 17 Aprilie 2024, 18:12

Titlul articolului e praf! Uruguayanul pe langa obrzanicia far` de margini mai si cere sprijin neconditionat pentru prostiile lui in loc sa ceara niste umile scuze fanilor si celor care vor sa se bucure de fotbal. I. Gündoğan insa spune onest lucrurilor pe nume. Aici se vad caracterele, muntele de bani nu poate sa cumpere asta.

Trebuia să vezi arbitrajul de la Londra, Wini jr. a fost la fel în careu și nu s-a acordat nimic și nici nu s-a cerut, numai la noi aroganța și prostia se

hannah.robinson
hannah.robinson  •  17 Aprilie 2024, 18:48

E clar ca Araujo era singurul care voia Poli Iași in liga 1… evident xavi și ai lui fac parte din gruparea pro Dinamo … Rușine Dinu PATRICIU…

Hitech
Hitech  •  17 Aprilie 2024, 18:29

Nu-l mai puneți la zid pe Istvan Kovacs? Ați postat zeci de articole că vezi doamne a nenorocit Barça. La voi greșelile cum se plătesc?!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează