INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN, AZI, 20:30, PROTV, GSP.RO

FCSB - Plzen: cum arată primul "11" pregătit de Dică » Cine ar trebui să intre titular: Alibec, căpitanul "adormit", sau Gnohere, rezerva în formă?

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 09:00

Denis Alibec va începe din primul minut cu Plzen, fiind favoritul caselor de pariuri să marcheze la debutul european în Champions League în tricoul FCSB.

FCSB este prima echipă românească ce intră în emoțiile pentru a ajunge în grupele Champions League. Vicecampioana României întâlnește, în această seară, de la ora 20:30 vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

Denis Alibec va începe din primul minut cu Plzen, fiind favoritul caselor de pariuri să marcheze la debutul european în Champions League în tricoul FCSB.

FCSB este prima echipă românească ce intră în emoțiile pentru a ajunge în grupele Champions League. Vicecampioana României întâlnește, în această seară, de la ora 20:30 vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

"Cred că am pregătit meciul foarte bine. Avem o echipă valoroasă şi sunt sigur că vom face faţă cu brio acestui meci. Să intru în grupele Ligii Campionilor este primul meu vis la Steaua şi sper să reuşim lucrul ăsta! Sunt superpregătit. Eu sper să joc mai bine anul acesta decât anul trecut şi vom vedea ce va fi. Vreau să-mi revin sută la sută şi să marchez!", spune Alibec, cel mai bine cotat jucător al FCSB-ului, 3 milioane de euro!

Nicolae Dică are motive de fericire înainte de meciul de azi. Sunt cozi foarte mari la casele de bilete: "Asta mă face fericit. Îmi doresc să se umple arena, mi-aş dori să vină 40.000 de fani. M-am bucurat că suporterii au fost prezenți şi în prima etapă şi sper ca de la meci la meci să vină în număr mai mare. Eu îmi doresc ca suporterii să fie alături de echipă şi în momentele mai grele, nu doar la cele bune. Să încurajeze echipa, să reuşim să trecem peste momentele dificile alături de ei".

Click pe imagine pentru zoom

COMPARATIE

FCSB criteriu PLZEN
19,95 valoarea lotului (mil. euro) 24,90
58 trofee câștigate 7
8.000 salariu antrenor 15.000
5 străini în lot 6

"Trebuie să avem concentrare mai mare la fazele fixe, cei de la Plzen pun accent pe asta. Ne aşteaptă o partidă foarte grea"

"Eu mi-aş dori să câştigăm jocul. Dacă va fi să nu primim gol va fi cu atât mai bine. Dar important este să câştigăm jocul"

"Sunt foarte bine organizaţi defensiv, sunt agresivi, au jucători de calitate care pot face diferenţa, mai ales pe benzi"

Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Steaua este un adversar dur. Am văzut deja meciurile sale, este o echipă foarte bună în ofensivă, cu viteză"

"Dacă nu vom reuși în Europa, ar fi o dezamăgire și probabil o să lucrăm doar pentru titlu. Cred în performanță"

"Eu nu sunt salvatorul lui Plzen și nu-mi place că sunt văzut ca un salvator! Scopul e să ajungem în grupe" 

Pavel Vrba, antrenor Plzen

CIFRELE MECIULUI

3,90este cota bookmakerilor pentru ca FCSB să câștige la o diferență de un singur gol în fața cehilor de la Viktoria

3,45este cota pe care Budescu a primit-o din partea specialiștilor pentru a marca un gol în cele 90 de minute

6,00este cota caselor de pariuri ca Denis Alibec să fie primul marcat al meciului de pe Arena Națională contra lui Plzen

35 de jocuri au disputat echipele românești contra celor din Cehia, palmaresul fiind de partea noastră: 14 victorii – 11 remize – 10 înfrângeri

4 meciuri are Plzen împotriva formațiilor din România (Petrolul și Astra), dar n-au câștigat niciunul: 2 remize - 2 înfrângeri

18:30este ora la care se vor deschide porțile Arenei Naționale, peste 300 de jandarmi asigurând protecția spectatorilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
adi2008
adi2008  •  25 Iulie 2017, 15:37

Pacat ca n-au si antrenor. In grupele Ligii cu un antrenor din liga III din Romania...

108912349602495
Trevor Trevor  •  25 Iulie 2017, 15:13

eu nu inteleg ce cauta enache. sa nu faca figura , sa ingroape echipa din nou(are si experienta din sezonul trecut ), sper sa nu fie asa

methos
methos  •  25 Iulie 2017, 14:30
Postat de nea_vanea.60 pe 25 Iulie 2017, 13:52

acest meci va fi inceputul sfarsitului pentru fcsb

Oracolul din Damaroaia a murit demult. Ai ramas dumneata sa ne luminezi :) E scumpa scoala de ghicitori in stele ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează