INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2

Heynckes și jucătorii nu-și pot explica eșecul: "Niciodată nu am văzut un Real atât de slab, ar fi trebuit să batem cu 7-2" » Cifre incredibile

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2018 15:18

Jupp Heynckes crede că "am făcut prea multe cadouri, și în apărare, și în atac. E rarisim să ai atâtea șanse de gol într-o semifinală de Ligă și să marchezi doar o dată". 

Heynckes nu își poate explica această înfrângere. Nici statisticienii nu reușesc să înțeleagă cum de a pierdut Bayern, deși a dominat meciul de pe Allianz Arena.

Uneori, foarte clar, din orice unghi ai privi confruntarea cu Real. Și Marca, jurnalul apropiat de clubul blanco, evidențiază diferența pe toate liniile.

65% posesie

A avut posesie mai bună, 55,6% în prima repriză și 64,9% după pauză. A pasat mai mult (585-392), cu 85,8% mingi corecte, față de 80,9%, procentul albilor. A centrat de 29 de ori (numai 7 pentru oaspeți), având 10-3 raportul cornerelor. Și, cel mai important, a șutat mai mult (17-7) și mai precis (5-4 pe poartă). Au câștigat însă campionii Europei. Al treilea lor succes în șir la München.

"Niciodată nu am văzut un Real atât de slab

După o asemenea partidă, nemții nu puteau fi decât frustrați. "Meritam să învingem. Am făcut prea multe cadouri, și în apărare, și în atac. E rarisim să ai atâtea șanse de gol într-o semifinală de Ligă și să marchezi doar o dată", s-a plâns antrenorul lui Bayern, completat de jucători.

"Niciodată nu am văzut un Real atât de slab la München. Nimeni n-ar fi zis nimic dacă am fi avut 5-2 la final", a declarat Süle, cel care l-a înlocuit pe Boateng, accidentat. Iar Kimmich, autorul golului roș-albilor, a accentuat: "Cât a spus Niklas? 5-2? Poate 7-2!".

6 eșecuri consecutive a suferit Bayern în fața lui Real în Champions League

6 goluri a marcat Kimmich în Ligă, competiție în care a jucat 27 de meciurI

"Noi nu renunțăm niciodată. Real e vulnerabilă în apărare. Mergem la Madrid să ne calificăm. Nu contează decât rezultatul final după două manșe" Jupp Heynckes, antrenor Bayern

Boateng riscă Mondialul

În prima repriză, Bayern a pierdut două piese esențiale: Robben și Jérôme Boateng, ambii cu leziuni musculare. Sezon terminat și pentru olandez, și pentru stoperul neamț. Dar Boateng, care are nevoie de 4-6 săptămâni de pauză, riscă să rateze și Mondialul. 

Anchetă după ce au invadat terenul

Bayern riscă sancțiuni de la UEFA. La sfârșitul partidei, mai mulți spectatori au pătruns pe teren. Unii au încercat să-și facă selfie-uri cu Cristiano Ronaldo și Kroos. Altul l-a tras de tricou pe Ribery (foto), în timp ce era doborât pe gazon de un steward. Forul european a deschis o anchetă. 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  26 Aprilie 2018, 19:17

Fotbalul se joaca pe goluri nu pe posesie sau ocazii. De ce e de vina Real ca Ribery isi da cu stangu-n dreptu' singur cu portarul in timp ce Asensio executa fara mila la singura ocazie avuta? Cu ce scade din meritul Realului, nu inteleg? E un meci in deplasare in semifinala de CL, nu te duci acolo sa domini, ci sa pleci cu un rezultat care sa te avantajeze.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Aprilie 2018, 16:41

Realul a fost slab aseara. dar nu e vina Realului ca Bayern joaca numai cu formatii de pluton tot sezonul si cand da peste o echipa mare a europei se emotioneaza si rateaza din toate pozitiile. Bayern a trecut de Sevilla cu 2 autogoluri date de spanioli.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează