INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Îngropați de defensivă » Un fundaș a fost cel mai slab stelist cu Plzen! Budescu și Teixeira, singurii care s-au remarcat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 09:16

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. Returul are loc pe 2 august, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Jocul celor de la FCSB a fost unul inconstant, cu acțiuni foarte bune pe faza ofensivă, dar cu erori în apărare. Cei mai buni jucători din echipa roș-albastră au fost Constantin Budescu, marcatorul golului de 1-1, și Teixeira, marcatorul golului doi. Cei doi au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-a aflat fundașul Larie, cel care a greșit decisiv la primul gol marcat de cehi. Acesta a fost notat cu 3. Evoluții slabe au avut și Gabi Enache, De Amorim și Florin Tănase, cei trei primind nota 4.

Antrenorul Nicolae Dică a fost notat cu 5, în timp ce tehnicianul Pavel Vrba a primit nota 6.

note

cifre

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
flot
flot  •  26 Iulie 2017, 12:57

Spunea dica mai devreme ca nu vor jucatorii sa vina in romania apropo de fundasii pe care ii vrea.La cfr cum vin? Sau la dinamo?Foarte simplu au scouteri buni.De ce nu a jucat cu pleasca si tot insista cu enache care ia ingropat de multe ori?Pai in halul asta cfr face scor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Iulie 2017, 12:27

dica ar trebui sa-si dea demisia! si ar mai trebui ceva.... nici un alt posesor de legitimatie de antrenor nu ar mai trebui sa accepte postul! *** pe banca, sa antreneze ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  26 Iulie 2017, 11:31

Sa te zgarcesti tu la un fundas central...., dar ce sa mai zicem ca vedem aceleasi experimente pe care le-am vazut in era Reghe, un mijlocas joaca fundas, iar un fundas joaca mijlocas!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează