INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR 5-1

Kamara: „Am voie să spun că fac parte din trupa «Alb Negru»?” » Artistul sare în ajutorul lui Colțescu

Trupa „Alb Negru” a apărut pe piață în 2004 +11   FOTO
Trupa „Alb Negru” a apărut pe piață în 2004

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 13:21 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 14:28

Kamara Ghedi, 44 de ani, artist, nu consideră că Sebastian Colțescu a comis un act rasist, marți, când l-a numit „negru” pe Pierre Webo în timpul confruntării dintre PSG și Bașakșehir.

Componentul trupei „Alb Negru” chiar îi ironizează pe cei care s-au arătat extrem de deranjați de cuvintele pe care arbitrul român le-a utilizat în capitala Franței: „Bună să vă fie inima, Numele meu e Kamara și sunt de 16 ani component al trupei ALB NEGRU. Oare am voie să mai spun așa?”.

„Dragi pământeni, sper că nu este o jignire că vă spun așa. Pesemne că trăim într-o Galaxie și unii s-ar simți jigniți că sunt numiți «Pământeni» și nu «Galaxieni»”, a continuat Kamara în postarea lui de pe Facebook.

Concret, cântărețul este de părere că Sebastian Colțescu a fost mai degrabă negjilent, dar în niciun caz rasist: „Cred că toată problema asta cu politically corect (politic corect... suna ca naiba oricum) se duce în cealaltă extremă. Black în limba română înseamnă Negru, cel puțin așa era la ultima verificare. Sebastian Colțescu, Omul cel mai pus la COLȚ în momentul de fața a folosit cuvântul «Negru» la un meci de Fotbal din Champions League”

Postarea integrală a lui Kamara în legătură cu scandalul de rasism din Liga Campionilor:

Scrisoare deschisă către pământeni... Bună să vă fie inima, Numele meu e Kamara și sunt de 16 ani, component al trupei...

Posted by Kamara Ghedi on Thursday, December 10, 2020

FOTO. Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor: Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu

+7 FOTO

Citește și:

Interviu cu sociologul Gelu Duminică despre scandalul provocat de Sebastian Colțescu: „E rasism inconștient”

Verdictul judecătorului român de la TAS: „Pe lângă rasism, Colțescu a mai comis o greșeală. Impactul e devastator”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
kamaraghedi
kamaraghedi  •  10 Decembrie 2020, 22:49

Eu mi-am facut datoria de Om și de Român în fața unei nedreptăți. Sebastian Colțescu nu a fost rasist si vorbea cu Hațegan. Aș fi curios sa se dea tot dialogul cu Hațegan. Pentru ca l-a chemat la margine pentru jigniri din *** lui Webo și nu numai. Și cred că am auzit cu toții o parte din aceste jigniri. La câte a pățit Balotelli in Italia, nu s-a sesizat nimeni ani la Rand. A, stai!!! Cei vinovați nu erau români. Acum, vorba unui cântec celebru: "Vinovații fără vină, cer să se facă lumină". Mă bucur că mesajul meu a ajuns la atât de multă lume și că a fost perceput pozitiv. E benefic pentru Sebastian Colțescu, care are nevoie de noi acum. Multumesc GSP pentru Promptitudine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamaraghedi
kamaraghedi  •  10 Decembrie 2020, 22:47

datoria de Om și de Român în fața unei nedreptăți. Sebastian Colțescu nu a fost rasist si vorbea cu Hațegan. Aș fi curios sa se dea tot dialogul cu Hațegan. Pentru ca l-a chemat la margine pentru jigniri din *** lui Webo și nu numai. Și cred că am auzit cu toții o parte din aceste jigniri. La câte a pățit Balotelli in Italia, nu s-a sesizat nimeni ani la Rand. A, stai! Cei vinovați nu erau români. Acum vorba unui cântec celebru: "Vinovații fără vină, cer să se facă lumină". Mă bucur că mesajul meu a ajuns la atât de multă lume și că a fost perceput pozitiv. E benefic pentru Sebastian Coltțescu, care are nevoie de noi acum. Multumesc GSP pentru Promptitudine ????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kluing2001
kluing2001  •  10 Decembrie 2020, 19:36

Buna intrebare draga Kamara, problema apare cand vrei sa te identifici in trupa :) ma rog, problema putin zis; soc nu alta, iti recomand varianta "nu cel alb" sau primul din stanga/dreapta....numai bine tie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează