INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Kylian Mbappe, criticat extrem de dur în propria țară: „E exasperant uneori. Atitudine deplorabilă. Lasă impresia că s-a săturat de fotbal”

Kylian Mbappe, din 2017 la Paris Saint-Germain Foto: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe, din 2017 la Paris Saint-Germain Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 16:26 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 16:52

Kylian Mbappe, 25 de ani, căruia îi expiră contractul cu PSG pe 30 iunie 2024, a fost prins în tirul criticilor lui Daniel Riolo. „Anul său m-a dezamăgit, prestația cu Lille fiind teribilă", a comentat unul dintre cei mai importanți jurnaliști de la RMC Sport.

Miercuri, 20 decembrie, Kylian Mbappe va împlini 25 de ani, iar de la 1 ianuarie intră în ultimele șase luni de contract. Nimeni nu știe încă sigur ce va face. 

Kylian Mbappe, furios! Pleacă de la PSG? Imaginile care spun totul: l-a ignorat pe Luis Enrique, l-a certat pe căpitan!
LIGA CAMPIONILOR
Kylian Mbappe, furios! Pleacă de la PSG? Imaginile care spun totul: l-a ignorat pe Luis Enrique, l-a certat pe căpitan!

Va semna deja preacordul cu Real Madrid, urmând să definitiveze contractul cu noul cu club în vara viitoare, sau va prelungi încă o dată cu Paris Saint-Germain?

Kylian Mbappe a trecut într-un an de la „nivel stratosferic” la „2023 nu a fost atât de bun”

Căpitanul Franței a marcat și duminică, la 1-1 cu Lille, e golgheterul echipei, are 16 goluri în 15 meciuri de Ligue 1 și 19 reușite în 21 de partide în campionat și Champions League.

Mbappe e criticat însă de presa franceză. Mai ales de Daniel Riolo, jurnalistul lui RMC Sport. „Sărbătorim un an de la finala Cupei Mondiale, o zi în care Mbappe a fost pe acoperișul lumii, nivelul său fiind stratosferic. 

Un an mai târziu, el lasă impresia că s-a săturat de fotbal. 2023 nu a fost atât de bun", a declarat Riolo în emisiunea After Foot.

„Ei nu știu unde să joace, dacă Mbappe face doar ce dorește”

Analizând acest an care se încheie în câteva săptămâni, ziaristul RMC a spus: „Față de așteptările pe care le avem de la el, 2023 a fost mediu, cu momente în care n-a fost bun deloc, ceea ce nu ar fi trebuit să vedem. 

Uneori e chiar exasperant, mai mult decât jenant. Anul său m-a dezamăgit, prestația cu Lille fiind teribilă".

Riolo nu acceptă ideea antrenorului Luis Enrique, „Kylian joacă acolo unde decide". „E un jucător care face ce vrea? Dacă suntem de acord cu explicația lui Luis Enrique, care nu-mi place, alții ar putea fi afectați în echipă. Ei nu știu unde să joace, dacă Mbappe face doar ce dorește".

„De unde această frustrare la Kylian Mbappe? E fotbalist profesionist”

Jurnalistul vorbește de frustrarea lui Kylian. „De unde această frustrare? E fotbalist profesionist și atitudinea sa cu Lille a fost deplorabilă". Încă un semn că atacantul nu se mai simte bine la Paris.

Riolo contestă și transferurile lui PSG. I-a cumpărat pe Randal Kolo Muani cu 95 de milioane de euro de la Frankfurt și cu 65 de milioane pe Goncalo Ramos de la Benfica, două vârfuri de calitate și foarte scumpe, însă tot Mbappe apare mai mult pe această poziție.

„Kylian nu a fost format ca număr 9, de ce ar deveni un număr 9? Noi insultăm numărul 9, un număr mare pentru fotbalul nostru".

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman: „N-am simțit niciodată presiunea, nu există grad de comparație între mine și Mbappe”

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie
ITALIA
L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie
Încă o victimă a hoților. I-au spart casa lui Kevin de Bruyne
SPARGERE
Încă o victimă a hoților. I-au spart casa lui Kevin de Bruyne

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează