INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR 5-1

Kylian Mbappe, reacție dură despre scandalul de rasism cu brigada din România: „Ne-am săturat, intolerabil!”

Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir. +11   FOTO
Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 09:13 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 09:53

Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Kylian Mbappe, despre scandalul de rasism cu brigada din România

„Sunt mândru de ceea ce am făcut marți, că ne-am retras de pe teren. S-au spus multe, dar cele mai importante lucruri sunt faptele. Ne-am săturat de rasism și nu vrem să mai trecem prin așa ceva vreodată. Suntem toți oameni, iar ceea ce s-a întâmplat a fost intolerabil. 

Oamenii s-au săturat și ceva trebuia făcut. Nu am fost dezamăgiți că nu am putut juca. Noi am luat acea decizie și suntem mândri. Dacă am fi lăsat lucrurile așa, oamenii ar fi crezut că este un lucru normal, însă nu ar trebui să fie”, a declarat Mbappe, citat de Marca.

FOTO. Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor: Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu

+7 FOTO

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” » Ce spune despre Hațegan

Încă un moment controversat în PSG - Bașakșehir! Ce era să pățească înlocuitorul lui Hațegan + I-a fost frică să arate „roșu”?

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
crisman
crisman  •  10 Decembrie 2020, 12:30

Din pacate pentru ei, aceasta viralizare nu va face decat sa ii radicalizeze pe unii neutri in rasisti si pe acestia sa fie si mai radicali. Au facut din nimic ceva rasist si asta o sa ii deranjeze pe multi oameni care vor vedea ca i s-a facut o nedreptate arbitrului. Cel mai simplu era sa inteleaga ca "negru" inseamna "black man" care nu este rasism. Si sa isi asume ca au exagerat reactia, pentru ca intelesesera altceva. Dar acum, si in anul de gratie 2020, e nevoie de ceva atat de nesemnificativ ca sa genereze niste reactii exagerate.

risc_mix
risc_mix  •  10 Decembrie 2020, 10:39

Esti mandru pt ce ati facut? Pai ce ati facut ma ***? Ceva ce n-a facut nimeni pe planeta asta. Ati profitat de slabiciunea si incompetenta celor de la uefa si ati pangarit sportul. Daca uefa isi respecta propriile regulamente, ambele echipe trebuia sa piarda cu 3-0 si excluse din cupele europene 2 ani. Prostovane, sportul nu trrebuie amestecat cu politica. Dar, la asa institutie mizerabila asa sport. Mizerabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tennisfan86
tennisfan86  •  10 Decembrie 2020, 13:20

Hai sa spunem ca Mbappe e inca tanar, mai are de invatat ca trebuie sa gandeasca inainte sa deschida gura si sa jigneasca facand acuzatii false despre un rasism inchipuit.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează