INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LAZIO - BAYERN 1-0

Scandal rasist după Lazio - Bayern » Clubul a reacționat imediat: „Dezgustător! Cine face asta nu este un fan adevărat ”

Dayot Upamecano // FOTO: Imago +8   FOTO
Dayot Upamecano // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 07:31 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 08:56

Bayern Munchen a avut o evoluție de coșmar în meciul cu Lazio, 0-1, în turul optimilor Ligii Campionilor. Iar fanii bavarezi și-au vărsat nervii pe fundașul francez Dayot Upamecano (25 de ani), eliminat în minutul 67 după un fault în careu.

Aflată la 5 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, Bayern Munchen nu se regăsește nici în Champions League. A pierdut turul optimilor cu Lazio, 0-1, iar fanii nu mai au răbdare cu elevii lui Thomas Tuchel.

Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico
LAZIO - BAYERN 1-0
Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico

Scandal rasist după Lazio – Bayern

Iar principala țintă a ultrașilor bavarezi a fost fundașul Dayot Upamecano, la adresa căruia au avut o serie de derapaje rasiste, după ce acesta a fost eliminat în minutul 67.

Mai multe comentarii rasiste au început să curgă pe rețelele sociale după ce Upamecano a fost trimis la vestiare, potrivit Bild, iar clubul din Munchen a reacționat imediat. A condamnat derapajelor fanilor, postând un comunicat dur.

Comentariile rasiste de pe rețelele sociale împotriva lui Dayot Upamecano sunt absolut dezgustătoare. Bayern condamnă acest lucru în cei mai duri termeni posibili. Oricine face comentarii de genul acesta nu este un fan al clubului nostru. Suntem alături de tine, Upa!”, a fost comunicatul postat de Bayern pe platforma X.

Lazio a produs prima surpriză a optimilor de finală din Liga Campionilor

Bayern Munchen venea pe „Olimpico” cu orgoliu rănit. Bavarezii fuseseră puși la respect de Bayer Leverkusen în Bundesliga, scor 0-3, și nu mai au prima șansă la titlu. Speranțele lui Harry Kane pentru un prim trofeu se îndreptau acum către Liga Campionilor. Doar că mașinăria de fotbal germană a rămas „gripată”:

Prima repriză a duelului cu Bayern n-a adus nimic notabil, un singur șut pe poartă, expediat de gazde. Meciul se îndrepta către un 0-0, dacă Dayot Upamecano n-ar fi avut un moment de rătăcire. În minutul 66, fundașul francez a pus talpa pe tibia lui Gustav Isaksen. Plasat excelent, „centralul” Letexier a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș roșu. Ciro Immobile a transformat pentru 1-0.

Tabela a rămas blocată până la final. Bayern a încheiat cu zero șuturi pe spațiul porții, iar Lazio speră să reziste în returul din Germania.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și:

FIFA vrea trofeu unic pentru titlul mondial și la masculin, și la feminin! » Diferență mare între cele două trofee

Răzvan Lucescu, învins de Panathinaikos » Incidente la Salonic: doi jucători au fost eliminați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andreizam
andreizam  •  15 Februarie 2024, 12:45

Ziar de scandal, promovati informații false fără nici o susținere și combateți sportul. Nu exista atâta subiect legte de sport?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează