INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

VIDEO Bellingham l-a dat de gol pe Ancelotti: „L-am prins căscând! «Boss, ești obosit?»” » Rio Ferdinand, reacție savuroasă: „Dacă fiica ta aduce pe cineva acasă...”

Bucuria madrilenilor după Manchester City - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +22   FOTO
Bucuria madrilenilor după Manchester City - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 09:24 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 09:54

La câteva minute după Manchester City - Real Madrid 1-1, 3-4 la loviturile de departajare, rezultat în urma căruia madrilenii s-au calificat în semifinalele Champions League, mijlocașul Jude Bellingham (20 de ani) a acordat un interviu pe gazon televiziunii TNT Sports.

Jude Bellingham a fost integralist miercuri seara, pe Etihad, în duelul decisiv dintre Manchester City și Real Madrid pentru semifinalele Ligii Campionilor.

Mijlocașul englez a avut o contribuție importantă la faza golului înscris de Real Madrid, semnat de Rodrygo, apoi a transformat a doua lovitură de departajare executată de madrileni, imediat după ce Luka Modric își ratase penalty-ul.

Trecuseră câteva minute de la fluierul final al meciului, iar Bellingham a acordat un interviu televiziunii britanice TNT Sports. La pupitru, lângă fotbalistul „blanco”, s-au aflat Rio Ferdinand și Joleon Lescott.

Ce ne așteaptă! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul României la EURO » Marca i-a dat nota maximă: „S-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera”
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1 (3-4 LA PEN)
Ce ne așteaptă! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul României la EURO » Marca i-a dat nota maximă: „S-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera”

Jude Bellingham l-a dat de gol pe Carlo Ancelotti: „L-am prins căscând înaintea meciului!”

„Se simte o ușurare, am depus atât de mult efort. Mai jucasem cu City înainte, ești aproape și simți că vei obține ceva din meci, apoi dintr-o dată îți «fură» totul. Trebuie să muncești din greu ca să-i învingi, nu mai puteam alerga la finalul meciului. Să câștigăm este o recompensă uriașă.

Te testează continuu cu mingea la picior, te plimbă de colo-colo, în poziții în care uneori nu vrei să ajungi. Dar trebuie să-i urmărești om la om, alfel te pot pedepsi, au și făcut-o la golul lor.

În acel moment, majoritatea echipelor s-ar fi prăbușit, ei vin peste tine, publicul se activează, dar am rezistat foarte bine, iar în cele 40 de minute lucrate am muncit din greu”, a comentat Bellingham duelul contra „cetățenilor”.

Întrebat despre Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, Bellingham l-a dat de gol pe legendarul tehnician italian.

„Cred că cel mai imporant punct forte al lui Carlo este că găsește o soluție să ne lase să jucăm liberi. Unele echipe sunt mai organizate ca joc de construcție, scheme de joc, este foarte interesant să le urmărești și cu siguranță dificil să joci împotriva lor, dar cred că unul dintre cele mai importante calități ale noastre este nu suntem «înlănțuiți». Și ca om, te umple de calm și încredere înaintea meciului.

L-am prins căscând și l-am întrebat: «Mister, ești obosit?». Mi-a răspuns: «Da, trebuie să ieșiți pe teren și mă entuziasmați». Acesta este genul de calm și de încredere pe care ni le insuflă”, a dezvăluit Jude.

Rio Ferdinand, reacție savuroasă: „Dacă fiica ta aduce pe cineva acasă...”

Impresionant de naturalețea afișată de Bellingham, Rio Ferdinand i s-a adresat fotbalistului:

„Cum răspunde la aceste întrebări atât de elaborat, fără pic de ezitare? Câți ani ai, frate? Spune-mi câți ani ai, omule (n.r. - râde)”.

Ulterior, a distribuit filmarea cu interviul pe contul lui de X (Twitter), alături de mesajul: „Dacă fiica ta va aduce pe cineva acasă... cu un astfel de om ai vrea să vină. Ce băiat este Jude”.

Fratele meu a fost aici astăzi, prima dată când mă urmărește jucând pentru Madrid. Sunt foarte mândru de astfel de lucruri. Este un mare motiv pentru care fac asta. Mă distrez foarte tare jucând fotbal, dar ideea de a juca un meci urmărit de mama mea, tatăl meu, este unul dintre cele mai importante lucruri, la care țin cel mai tare.

- Jude Bellingham, mijlocaș Real Madrid

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Champions League:

Prima reacție a lui Mikel Arteta , după ce Bayern a eliminat-o pe Arsenal din Champions League: „Nu am cuvinte să vă spun ce e în vestiar”
BAYERN - ARSENAL 1-0
Prima reacție a lui Mikel Arteta , după ce Bayern a eliminat-o pe Arsenal din Champions League: „Nu am cuvinte să vă spun ce e în vestiar”
Piers Morgan, reacție după ce Arsenal a părăsit Liga Campionilor: „Dumnezeule, avem atât de mare nevoie de el!” + Titluri din presa internațională
BAYERN - ARSENAL 1-0 (3-2 general)
Piers Morgan, reacție după ce Arsenal a părăsit Liga Campionilor: „Dumnezeule, avem atât de mare nevoie de el!” + Titluri din presa internațională

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
Hitech
Hitech  •  18 Aprilie 2024, 20:50
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 18 Aprilie 2024, 17:28

Bellingham este o gloaba tradatoare, mult prea laudata aiurea si cocolosita, trebuie sa ramina toata cariera la echipa de traditie Dortmund, nu sa aleaga varianta cocalara sa fuga la Real, anul trecut nici macar nu a fost in stare sa cistige titlul cu BvB, si mai si vorbea urit cu colegii lui.

Real Madrid e echipă de cocalari? Sunt curios ce spune Guardiola despre imbecilitatea asta.

mishu_74
mishu_74  •  18 Aprilie 2024, 18:07
Postat de hell1976 pe 18 Aprilie 2024, 10:05

Am urmarit comentriul lui pe X si sunt tare uimit cat de cursiv si natural poate sa vorbeasca, nu este laconic, nu isi cauta cuvintele si are o dictie perfecta acest jucator de 20 de ani. Oare cum reusesc acesti jucatoari sa joace si fotbal, dar si educatie in acelasi timp?! Oare cum??Alo. Tavi, agramatule se aude?? :)

nu stiu cum e in Europa, dar stiu sigur cum e in NA. pana nu ai ajuns la ultima treapta (NBA, NFL, NHL..) faci si scoala. e exclus sa participi la antrenamente daca nu ti-ai trecut examenele, sau daca ai note mici la scoala. sub 60%, cam asta e minimum. si vorbesc de liceu si colegiu aici. pentru ca o cariera de sportiv s-ar putea sa fie tare scurta si apoi ce te faci? ajungi povara pt societate. povestea la un podcast baschetbalistul Virgil Stanescu, care s-a transferat in NCAA in Alabama si nu-i venea sa creada ca trebuie sa mearga si la scoala si la antrenamente si la meciuri. :)) in ro profesorii ii pusesera deja in vedere ca face ori scoala ori sport, nu exista varianta de mijloc. banuiesc ca asa e si in Europa de vest, asa reusesc sportivii sa ajunga instruiti si educati. o colaborare perfecta intre sport si educatie. e clar ca exista si exceptii, dar aia sunt max 1%. am ascultat recent un interviu cu MBappé. omul e la fel de articulat dezvoltand niste fraze elaborate de ajungi sa te intrebi unde a invatat termenii aia?

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  18 Aprilie 2024, 17:28

Bellingham este o gloaba tradatoare, mult prea laudata aiurea si cocolosita, trebuie sa ramina toata cariera la echipa de traditie Dortmund, nu sa aleaga varianta cocalara sa fuga la Real, anul trecut nici macar nu a fost in stare sa cistige titlul cu BvB, si mai si vorbea urit cu colegii lui.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează