INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

„Nimeni nu înțelege decizia UEFA”. Până și „omul meciului” Newcastle - Borussia a fost surprins

Donyell Malen, dreapta
Donyell Malen, dreapta

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 15:56 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 15:56

UEFA l-a desemnat pe Donyell Malen (Borussia Dortmund) cel mai bun de pe teren în meciul cu Newcastle United, 1-0 pentru nemți, însă tabloidul german Bild susține că au fost trei jucători mai buni decât atacantul olandez: „Portarul Kobel a prins o zi nemaipomenită”.

A fost mare surpriza, la finalul meciului de la Newcastle, când UEFA l-a desemnat drept cel mai bun de pe teren pe atacantul Borussiei Dortmund, Donyell Malen.

„Nimeni nu poate înțelege decizia UEFA”, scrie tabloidul german Bild, care susține că extrema olandeză „a făcut un joc decent”, dar trei coechipieri de-ai săi „au fost mai buni”.

Oficial: Sandro Tonali și-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor
ITALIA
Oficial: Sandro Tonali și-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor

Bild: „Kobel a prins o zi nemaipomenită”

Bild îi nominalizează pe Nmecha, autorul golului victoriei nemților, Schlotterbeck, care i-a oferit assist-ul, și portarul Gregor Kobel. „Mai ales Kobel a prins o zi nemaipomenită. Cu două megaparade i-a asigurat aproape de unul singur victoria Borussiei”, scrie cotidianul amintit.

Reporterii săi i-au dat goalkeeperului elvețian nota 1, cea mai mare în Germania. În traducere, „clasă mondială”. Iar pe Malen l-au notat cu 3 (bine), în condițiile în care, la nemți, cel mai mic calificativ este 6 și înseamnă „nu și-a meritat banii”.

Motivația UEFA: „A dat dovadă de multă energie”

Motivația UEFA pentru alegerea lui Malen: ”A dat dovadă de multă energie și a fost mereu o amenințare, mai ales în prima repriză”.

Internaționalul olandez s-a arătat și el surprins de alegerea sa, iar Kobel a comentat amuzat: „Ar fi frumos dacă aș câștiga și eu unul. Dar nu cred, pentru că celor de la UEFA nu le plac portarii. Asta este. Dar îi doresc lui Donny să câștige mereu”. 

Clubul din Champions League l-a suspendat o săptămână după ce și-a umilit public antrenorul!

Erling Haaland, în Top 20 all-time al golgheterilor Ligii la 23 de ani: „Mulți vor ca el să eșueze, dar am un mesaj pentru ei"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează