INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI

Polemică la sărbătoare. Patronul lui Napoli l-a atacat pe Istvan Kovacs după ce a cucerit titlul în Serie A: „Foarte prost"

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 17:52 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 17:52

Aurelio De Laurentiis, proprietarul și președintele lui Napoli, campioana Italiei după 33 de ani, susține că „eram cei mai buni și în Liga Campionilor. Am ieșit doar din cauza arbitrajului foarte prost".

Într-un moment de fericire maximă, după ce a cucerit titlul în Serie A, o performanță așteptată de Napoli de 33 de ani, patronul clubului peninsular provoacă o altă polemică. În stilul Aurelio De Laurentiis, incendiar.

Elias Charalambous, IGNORAT în vestiarul FCSB: „Nu-l ascultă nimeni!”
FCSB
Elias Charalambous, IGNORAT în vestiarul FCSB: „Nu-l ascultă nimeni!”

Aurelio De Laurentiis: „Vrem să cucerim Liga Campionilor"

Proprietarul și președintele azzurrilor amintește și de Istvan Kovacs, de erorile arbitrului la turul „sferturilor" Champions League, Milan - Napoli 1-0, și de Szymon Marciniak, polonezul care a condus manșa secundă, 1-1 pe „Stadio Diego Armando Maradona".

„Acum, când suntem campionii Italiei, vrem să cucerim și Liga Campionilor", a anunțat De Laurentiis la televiziunea americană CBS, atacând: „Și în acest an cred că eram cei mai buni în Champions și am ieșit doar din cauza arbitrajului foarte prost din ambele meciuri. Dar acesta este fotbalul, aceasta este UEFA, aceasta este lumea în care trăim. Vom reveni sezonul viitorul și în anii care urmează".

Il Mattino susține că Istvan Kovacs va fi exclus de pe lista finalelor

Contestat de presa peninsulară după Milan - Napoli 1-0, mai ales de Il Mattino, ziarul ce apare în orașul de lângă Vezuviu, care l-a considerat „cel mai slab de pe teren" și care i-a reproșat eliminarea lui Anguissa și cartonașul galben acordat lui Kim (ambii au fost suspendați în manșa secundă), Istvan Kovacs nu ar mai fi bine văzut nici la UEFA.

Italianul Roberto Rosetti, președintele Comisiei de Arbitri a forului continental și care controlează delegările la meciurile din cupele europene, nu ar fi fost mulțumit deloc de prestația „centralului" din Carei pe San Siro și intenționează să-l excludă de pe lista partidelor decisive în fazele eliminatorii ale competițiilor UEFA în acest sfârșit de stagiune, a aflat Il Mattino.

Jurnaliștii italieni i-au strigat „Rușine" lui Istvan Kovacs

Rosetti se afla în spatele lui Kovacs pe arena milaneză când jurnaliștii italieni, situați în zona mixtă, i-au strigat românului în engleză „Meci slab, meci slab" și „Rușine". Atunci, oficialul UEFA s-a întors nervos spre ziariști, făcându-le semn să înceteze.

Dar nu a apreciat evoluția lui Istvan, supărat mai ales pentru că arbitrul nu i-a dat cartonaș galben lui Leao după ce atacantul Milanului a rupt steagul de la colțul terenului și pentru că și-a schimbat stilul în timpul partidei: foarte permisiv în prima repriză, fără să acorde cartonașe galbene, foarte exigent după pauză, scoțând repede cartonașele, mai ales împotriva napolitanilor.

Fanii lui Napoli îl amenință pe Istvan Kovacs cu tribunalul!

La rândul său, site-ul Calcio Mercato a dezvăluit că Aurelio De Laurentiis, președintele și patronul lui Napoli, deseori furibund contra UEFA, a evitat acum să atace direct arbitrajul, dar acesta ar fi făcut o promisiune: „Voi vorbi doar la finalul sezonului de Ceferin". Prevestind o serie furtunoasă de critici la adresa președintelui UEFA".

Kovacs mai are o problemă. Fani lui Napoli au amenințat că vor da în judecată UEFA, dar îl vor chema la tribunal și pe arbitru, pe care îl consideră vinovat de înfrângerea azzurrilor în fața lui Milan. Presa locală susține că suporterii vor cere despăgubiri în valoare de 150 de milioane de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev și din spital, după operație

Incidente grave în semifinala Cupei Portugaliei » Antrenorii s-au insultat: „M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  06 Mai 2023, 07:50

Vaai!Dar nea GG l-a proclamat cel mai bun!D-aia il deleaga Deaconu peste tot!

imgb
imgb  •  06 Mai 2023, 01:18

*** !...Kovacs e unul dintre cei mai buni arbitri din Europa !...Acordati-va mandolinele alea *** !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ArchBishop
ArchBishop  •  05 Mai 2023, 19:42

Napoletanii astia si-au luat nasul la purtare. La fel ca idolul lor consumator de droguri care, surpriza, nu a facut inchisoare pentru posesie si consum (astea sunt pedepse de oameni normali, vedetele scapa cu 2-3 sile de dezintoxicare, cica...).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close