INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Reacția lui Becali după înfrângerea cu Sporting: "Nu mă interesează Europa League! Băgăm rezervele" » Ce spune despre duelul cu portughezii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 23:37

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

După meci, Gigi Becali, patronul stelist, a spus că diferența dintre cele două echipe a fost una mare și că echipa sa putea mai multe doar în meciul din tur.

"Nici după meciul tur și nici la pauză nu stăteau lucrurile diferit. Am văzut din tur că e diferența mare de valoare. Am avut ocazii mari în Portugalia. Dacă marcam acolo, altfel se juca.

E diferență prea mare. Îmi pare rău doar că nu am jucat pe fundașii lor centrali. Ei sunt mai slabi ca Larie. Dar e greu să ajungi acolo. Că ceilalți sunt valoroși și aleargă repede. Chiar dacă nu greșea Niță la golul de 2-1, tot marcau ei. Am început bine repriza a doua, dar acum să ne bucurăm de o adiere de vânt? Nu am fost egalii lor. Doar ca scor. Ca joc, s-a văzut că e mare diferența.

Poți să joci doar ce am jucat noi. Să te aperi și să dai mingea lungă către Alibec. În Europa League va fi altceva. Se va întări echipa. La nivelul acesta, orice jucător face diferența. Vin 4 jucători care întăresc echipa. Se schimbă toată fața echipei. Nu mă interesează Europa League. Băgăm rezervele. Mă interesa doar play-off-ul Champions League. Ne axăm pe campionat. ", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Șanse pentru urna 1! FCSB are nevoie de patru surprize în Europa League pentru a fi cap de serie în grupe 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (58)
1610297729262116
Constantin Postole  •  24 August 2017, 15:33

La cata minte are ATOTCUNOSCATORUL in ale fotbalului, chiar daca baga in teren toate RUDELE , tot nu va face nicio BRANZA !

haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2017, 11:34

Dezastru...total Becali si Hagi...

saviola2_8
saviola2_8  •  24 August 2017, 10:43
Postat de unico_biancorossi pe 24 August 2017, 10:35

like.

salut cristi, un abrazo!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează