INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, MIERCURI, 2 AUGUST, 21:15, TVR 1, GSP.RO

Reacția lui Gigi Becali, după ce un stelist a spus: "De ce să fie o tragedie dacă ratăm calificarea în play-off?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 11:20

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, nu crede că o eventuală ratare a calificării în play-off-ul Ligii Campionilor ar fi o tragedie pentru roș-albaștri, în ciuda faptului că patronul Gigi Becali a declarat că miza calificării în play-off e una imensă. 

"De ce să fie o tragedie dacă nu ne calificăm în play-off-ul Ligii Campionilor? Altele sunt tragedii reale. Ar fi o dezamăgire, aşa-i, dar nu o tragedie", a declarat legendarul goalkeeper la  TV Digi Sport. 

Reacția lui Gigi Becali nu a întârziat să apară: "Tragedie este dacă se califică echipa și își rupe vreunul piciorul, așa e. Totuși, eu cred că ne calificăm. La fotbal e război! La Steaua e unitate militară de elită. Cine nu poate la Steaua, pleacă. Vom bate 2 sau 3 la 0 la Plzen, asta în condițiile în care luptăm. O să luptăm și o să ne calificăm!", a declarat Becali tot la postul TV. 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii?

DA
NU

Duckadam e de părere că Denis Alibec e omul care poate rezolva calificarea în favoarea celor de la FCSB, la fel cum s-a întâmplat pe vremea când evolua la Astra și a înfruntat gruparea cehă. 

"Legat de banderolă, nu ştiu exact dacă i s-a luat banderola de căpitan, dar îi doresc lui Denis Alibec să joace la fel de bine cum a făcut-o cu Astra anul trecut pe acelaşi stadion şi atunci ne vom califica", a declarat Duckadam. 

  • Viktoria Plzen - FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:15, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (13)
cainelup
cainelup  •  01 August 2017, 12:19

"De ce să fie o tragedie dacă nu ne calificăm în play-off-ul Ligii Campionilor? " - foarte corect, legendarule goalkeeper. Nu-i nicio tragedie, dimpotriva, e chiar veselie !

100002473541087
Danut Ognean  •  01 August 2017, 12:19
Postat de iosif_vs pe 01 August 2017, 12:12

***

du-te tu zi ca nu a zis asa gigi si anul trecut si v-ati facut de ras iosifvs 1000 de conturi?

bigd
bigd  •  01 August 2017, 14:15

L-ar intreba, dar Talpan e in silenzio stampa:))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează