INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Antrenorul lui Bașakșehir, noi dezvăluiri despre „cazul Colțescu”: „Au spus că-s alături de noi, indiferent ce vom decide”

Okan Buruk (47 de ani), antrenorul lui Bașakșehir, a oferit noi declarații despre evenimentele de la Paris, când Sebastian Colțescu a fost protagonistul unui scandal cu tentă rasistă.
Okan Buruk (47 de ani), antrenorul lui Bașakșehir, a oferit noi declarații despre evenimentele de la Paris, când Sebastian Colțescu a fost protagonistul unui scandal cu tentă rasistă.

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 20:52 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 21:22

Okan Buruk (47 de ani), antrenorul lui Bașakșehir, a oferit noi declarații despre evenimentele de la Paris, în care Sebastian Colțescu (43 de ani) a fost protagonistul unui scandal cu tentă rasistă. 

Turcii de la Bașakșehir nu au depășit momentul de la Paris. Prezent la o gală în care au fost premiate principalele personalități sportive din Turcia, Okan Buruk (47 de ani) a felicitat atitudinea celor de la PSG. 

Antrenorul lui Bașakșehir, după scandalul provocat de Sebastian Colțescu

„E important că am fost împreună cu toții. Nu doar noi, echipa, ci și restul țării. Am avut susținerea președintelui Erdogan și a ministrului sporturilor. Ne-au spus că sunt alături de noi indiferent ce decizie luăm, e un lucru foarte important. Șeful clubului nostru a contactat imediat UEFA. Am fost întrebați dacă vrem să jucăm meciul a doua zi. Asta arată succesul demersului nostru”, a spus Okan la „Brand & Sport Summit 2020”.

A fost o noapte importantă pentru fotbal. A doua zi, cei de la PSG au făcut tricouri pentru ambele echipe, trebuie să scoatem în evidență modul în care au reacționat. Nu am fost singuri, am simțit sprijinul lor. E foarte important că doi fotbaliști de nivelul lui Mbappe și Neymar au luat atitudine. Șeful lui PSG a venit în vestiarul nostru imediat după meci
- Okan Buruk, antrenor Bașakșehir

VIDEO. Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” 

Citește și alte știri despre scandalul iscat de Sebastian Colțescu în PSG - Bașakșehir:

Pierre Webo, invitat la TV: „El mi-a spus ce a zis Colțescu! Familia mea a fost afectată” + mesajul pentru arbitrul român

Francezii, necruțători în scandalul „Colțescu”! Procentul covârșitor de persoane care le-au dat dreptate turcilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  19 Decembrie 2020, 08:37

e greu ca turcii sa piarda la masa verde cu 0-3, pentru ca nici PSG nu a vrut sa continue jocul. De fapt asta e problema. Nu te poti lua de PSG...

dragdim
dragdim  •  19 Decembrie 2020, 08:28

***-3,14,3,14

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1294640487233808
Bogdan Mitut  •  18 Decembrie 2020, 22:29

Aha, are morcovu si cauta aparare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează