INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 2-1

De ce are Szymon Marciniak o borsetă cu logoul lui Real Madrid?! » Explicația nemților de la Bild

De Ligt se bucură degeaba. „Centralul” Szymon Marciniak fluierase înainte fundașul lui Bayern să marcheze / Foto: Imago
De Ligt se bucură degeaba. „Centralul” Szymon Marciniak fluierase înainte fundașul lui Bayern să marcheze / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 15:18 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 16:59

Brigada poloneză condusă de Szymon Marciniak a greșit grav împotriva lui Bayern, în returul de la Madrid cu Real, refuzându-i golul care ar fi dus returul semifinalelor Ligii Campionilor în prelungiri.

A fost faza care a suscitat cele mai multe comentarii în semifinalele Ligii Campionilor 2023 - 2024. În al 13-lea minut al prelungirilor dictate de arbitrul Szymon Marciniak, la scorul de 2-1 pentru Real Madrid, Matthijs de Ligt a marcat în poarta lui Lunin.

Denis Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB și merge la Hagi » „Regele” își poate face iar echipă de titlu
DECIZIE
Denis Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB și merge la Hagi » „Regele” își poate face iar echipă de titlu

Bucuria fundașului de la Bayern a fost însă scurtă. Centralul polonez fluierase în prealabil ofaid, validând semnalizarea asistentului, deși, conform reglementărilor UEFA, amândoi ar fi trebuit să aștepte încheierea fazei, pentru a permite VAR analizarea fazei.

În mediul online, suporterii acuză că Marciniak ar avea o legătură cu Real Madrid

Graba cu care au acționat arbitrii polonezi, într-un moment extrem de delicat pentru Real, a dat naștere multor comentarii în mediul online. Iar pe platforma X circulă mai nou un videoclip în care Marciniak apare în vestiar, iar pe o masă, în plan secund, se află o borsetă cu logo-ul clubului blanco.

Videclipul din vestiarul lui Marciniak unde pe masă se află o borsetă cu logolul lui Real Madrid

Filmul, publicat inclusiv de tabloidul german Bild, este postat de Zona Blaugrana, un portal dedicat suporterilor Barcelonei, marea rivală a Realului, și se pare că e mai vechi. „Cu toate acestea, mulți dintre suporteri îl acuză pe Marciniak, în mediul online, că ar avea o legătură cu Real”, scrie publicația amintită.

Real Madrid a mai fost implicată într-un scandal privind cadourile oferite arbitrilor

Jurnaliștii germani precizează, totuși, că la Real Madrid este o obișnuință ca arbitrii ce oficiază meciurile lor să primească diverse suveniruri cu logo-ul clubului. Exact cum este și borseta din videoclip.

În 2017 a fost deja un scandal cu privire la cadourile oferite brigăzilor. După o înfrângere cu 2-3 pe teren propriu în fața Madridului, oficialii lui Villarreal s-au plâns că „centralul” partidei a părăsit stadionul cu o pungă cu sigla albilor.

Marciniak? „Decizia din semifinale e posibil să aibă consecințe pentru arbitrul polonez. Presa poloneză scrie că UEFA lua în calcul să-l delege la meciul inaugural al Euro 2024, dar mai nou i-a în calcul să-l înlocuiască”, notează același Bild.

VIDEO. Euro GSP » Reacția lui Alberto Boțoghină la golul egalizator al lui Real: „Asta e Real Madrid, frate!”

Ați mai putea citi:

Unirea Slobozia, pe modelul Oțelul Galați » Ce va urma după promovarea în Superligă

Ovidiu Ioanițoaia, informații de ultim moment de la negocierile Șucu - Lucescu: „Cam știu despre cine e vorba la Rapid!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  11 Mai 2024, 06:43

cea mai coruptă echipă din lume! sunt dovezi și imagini incontestabile cu furturile lor, de-a lungul istoriei lor ,începând cu dictatura lui franco și până azi! vom vedea și în finală!

demostene1
demostene1  •  10 Mai 2024, 19:01

o greseala asa mare pentru un aribtru cu atata experienta nu e intamplatoare.

brujo
brujo  •  10 Mai 2024, 17:41

„Decizia din semifinale e posibil să aibă consecințe pentru arbitrul polonez. Presa poloneză scrie că UEFA lua în calcul să-l delege la meciul inaugural al Euro 2024, dar mai nou i-a în calcul să-l înlocuiască”, notează același Bild. Greseala gramaticala e copiata din Bild ? Sau s-a strecurat la ... "traducere" ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează