INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - DINAMO KIEV 3-0

Tatăl lui Radu Drăgușin a vorbit despre debutul fiului său la Juventus: „Am plâns de bucurie după meci!”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 00:03 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 17:02

Internaționalul român de tineret Radu Drăgușin (18 ani, fundaș central) a debutat pentru Juventus în Liga Campionilor, împotriva echipei antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Italienii s-au impus pe teren propriu cu scorul 3-0.

Radu Drăgușin a intrat pe teren în minutul 69, când Andrea Pirlo a decis să-l schimbe pe stoperul Merih Demiral (22 de ani). Dan Drăgușin, tatăl său, a vorbit despre bucuria pe care i-a oferit-o jucătorul lui Juventus în partida cu Dinamo Kiev: „Sunt momente unice în viața unui părinte. Ne-a facut mândri pe toți: familie, prieteni, cunoștințe și fanii fotbalului românesc. E un deschizător de drumuri către această academie impresionantă a lui Juventus”. 

„Am vorbit cu el aseară după meci si mi-am dat seama că ieri s-au împlinit fix trei ani de zile de când a fost la prima probă la Juventus. Pur și simplu a fost extrem de determinat din primul moment în care a luat contact cu această academie. A înțeles că doar prin dăruire totală poate ajunge în top. Pasul pe care l-a făcut aseară este o nouă treaptă urcată în cariera lui. Noi îl susținem cu tot ce putem. După meci, când am vorbit cu el, am plâns de bucurie”, a mărturisit Dan Drăgușin la „Liga DigiSport”.

Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus în victoria cu Dinamo Kiev, 3-0

Drăgușin a început să se antreneze cu prima echipă bianconera în acest sezon și se pare că a reușit să îl convingă pe antrenorul Andrea Pirlo că se poate baza pe el. Drăgușin a ajuns la Juventus în vara lui 2018, de la Regal Sport București, iar la doi ani distanță Radu Drăgușin bifează primele lui minute în Liga Campionilor.

Clasamentul grupei G Champions League

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

S-a întors vechiul Griezmann? Francezul a înscris cu călcâiul la Budapesta!

Olivier Giroud, omul serii în Liga Campionilor! A setat un nou record după „pokerul” din Spania

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  03 Decembrie 2020, 17:32

In ultimul timp, Regal Bucuresti a dat mai multi fotbalisti bunicei decat clubul producatorului din Ovidiu.

forzzainter
forzzainter  •  03 Decembrie 2020, 17:10

Uitati-va atent la poza si-o sa vedeti cum se uita Baluta la cei 2... poate o invata ceva din ce vede si-o pune si el osu' la treaba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează