INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Teixeira se înclină în fața lui Sporting: "A fost clar superioară" + Jucătorii portughezilor anunță obiectivul echipei

Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 00:22

Filipe Teixeira a recunoscut valoarea superioară a lui Sporting, după ce formația portugheză s-a impus în fața lui FCSB, scor 1-5, în play-off-ul Ligii Campionilor.

"Am făcut o primă repriză frumoasă. Am egalat, iar în a doua parte am încercat să jucăm mai ofensiv. Sporting ne-a prins pe contraatac și a marcat. După golurile de 1-2 și 1-3 meciul s-a terminat. A fost o victorie meritată pentru Sporting. Le doresc succes mai departe.

A fost clar superioară nouă. Știam că e o echipă puternică și asta s-a văzut azi. E complicat să o oprești pe Sporting pe contraatac", a declarat Teixeira, conform cotidianului portughez Ojogo.

"Suntem fericiți pentru ce am realizat azi. Am marcat multe goluri, dar cel mai important e că ne-am calificat într-o manieră categorică. Trebuie să ne descurcăm mai bine în Champions League. Este un mare obiectiv al nostru. Trebuie să fim pregătiți mereu când suntem trimiși în teren de antrenor"  Bruno Fernandes, mijlocaș Sporting Lisabona

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
poison
poison  •  24 August 2017, 07:27

Vad ca tuturor le.a fost luat interviu mai putin MM Stoica.. Unde esti MM? Ce postezi pe facebook?

996146253794070
Florin Flo  •  24 August 2017, 02:38
Postat de valentinn10 pe 24 August 2017, 01:25

Care groapa baaa, v-ati ingropat de tot, nenorocitilor, nu mai scoateti capul prin Europa...FORTA STEAUA...

Ni se rupe :) FCSB a cumparat tot ce era (cica mai bun) in campionat si a fost SPULBERATA DE SPORTING ... NU CITY, NU REAL< NU BARCA, NU VREO ECHIPA PUTERNICA ....Si pentru cei care mi vor zice : "Nu conteaza, noi jucam Uefa, voi Nu " ... Mi se rupe ... Ca o paralele .... Bilbao cu 3 clase peste Sporting.... Vai de capul vostru... Dinamovist care a tinut cu FCSB(nu o pot numi Steaua), in seara asta... Dar, asta e adevarul... NICI O ECHIPA DIN ROMANIA NU ARE CE CAUTA IN UEFA... Si, la cum jucati....daca faceti 1 punct in grupele EL....e bine...

pantokrator
pantokrator  •  24 August 2017, 01:22

Cine vine-n Groapă, fara 5 nu pleaca!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează