INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL 2-2

Vinicius este noul „Mr. Champions League”: „E momentul pentru o seară magică acasă!” + Kane a devenit unic printre englezi!

Vinicius, „dublă” în Bayern - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +15   FOTO
Vinicius, „dublă” în Bayern - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 00:01 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 00:24

Cu o „dublă” în Bayern Munchen - Real Madrid 2-2, Vinicius Junior (23 de ani) a fost declarat MVP-ul partidei. Totodată, a ajuns cel mai influent fotbalist din Champions League în ultimele 3 sezoane.

Cu bune și cu rele în campionat, Vinicius se transformă atunci când aude imnul Champions League. Brazilianul din atacul Realului a înscris două goluri în această seară pe Fußball Arena din Munchen, cu care a ajuns la 5 goluri și 5 pase decisive în acest sezon de Ligă.

Dinamoviștii acuză un blat, după filmarea de 3 secunde apărută în online: „Corect meci, nu?”
DINAMO
Dinamoviștii acuză un blat, după filmarea de 3 secunde apărută în online: „Corect meci, nu?”

Vinicius este noul „Mr. Champions League”! Numărul 1 în ultimele 3 sezoane

Reușitele din această seară l-au trecut pe Vinicius de 30 de contribuții decisive în ultimele 3 sezoane de Champions League, 2021/2022, 2022/2023 și 2023/2024. El a înscris 16 goluri și a oferit 15 assisturi în cele 3 sezoane, numărul 1 în competiție la totalul de contribuții decisive în această perioadă!

Precum un fost mare purtător al numărului 7 la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Vinicius pare să devină „Mister Champions League”. Presiunea îi surâde, mărturie stând evoluția lui de astăzi, cu două momente în care a rămas cu mintea limpede și a finalizat cu sânge rece.

14-9a fost raportul șuturilor în această seară, în favoarea lui Bayern. Pe poartă, 5-4 pentru bavarezi

Vinicius, după Bayern - Real Madrid: „E momentul pentru o seară magică acasă”

La finalul meciului, Vinicius a „punctat” și la microfon.

„Întotdeauna vrem să câștigăm, dar știm cum este această competiție. Nu poți să le faci cadouri ocazii și goluri adversarilor, pentru că la acest nivel oponenții înscriu din șansele pe care le au.

Trebuie să continuăm cu mintea limpede, să ne odihnim până săptămâna viitoare și știm că alături de fani vom da totul pentru a ne califica.

Kroos mi-a pus pe tavă un gol. Ne antrenăm mult, îl știu bine pe Toni, iar el mă știe bine pe mine. Acum e momentul să avem o seară magică acasă”, a spus el pentru televiziunea Movistar, citat de MARCA.

Harry Kane, unic printre englezi

Și Harry Kane a bifat o bornă importantă. Atacantul lui Bayern a ajuns la 11 contribuții decisive în acest sezon de Champions League, 8 goluri și 3 assisturi, cel mai mare număr pentru un fotbalist englez în istoria competiției, conform statisticienilor de la Opta.

Englezul din tabăra adversă, Jude Bellingham, a avut o seară de uitat. A fost o prestație ștearsă pentru mijlocașul Realului, înlocuit în minutul 75.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Selecționerul Belgiei s-a decis în privința lui Thibaut Courtois: „Eu nu joc ping pong”
BELGIA
Selecționerul Belgiei s-a decis în privința lui Thibaut Courtois: „Eu nu joc ping pong”
Premieră în era qatariană. PSG îi oferă lui Luis Enrique prelungirea contractului. Antrenorul spaniol ar putea avea cel mai lung mandat
FRANȚA
Premieră în era qatariană. PSG îi oferă lui Luis Enrique prelungirea contractului. Antrenorul spaniol ar putea avea cel mai lung mandat

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  01 Mai 2024, 10:13

E doar o gloaba care tot simuleaza si se victimizeaza.

VardyParty
VardyParty  •  01 Mai 2024, 04:43

Bravo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close