INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - REAL MADRID 2-0

Zinedine Zidane ar putea fi demis! Cine sunt posibilii înlocuitori anunțați de presa spaniolă

Florentino Perez și Zinedine Zidane
Florentino Perez și Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 08:54 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 10:23

După înfrângerea celor de la Real Madrid în fața lui Șahtior Donețk, scor 0-2, din Liga Campionilor, se vorbește tot mai mult despre aducerea unui nou antrenor la cârma echipei, în locul lui Zinedine Zidane (48 de ani).

Înfrângerea de la Kiev este a cincea din cele 16 meciuri disputate în acest sezon, acest lucru afectând poziția lui Zidane la echipă. Chiar dacă demiterea lui nu este un lucru tocmai ușor după performanțele realizate în trecut de francez, conducerea lui Real Madrid ia în calcul și o astfel de variantă, iar Marca a dezvăluit cine sunt posibilii înlocuitori: Mauricio Pochettino și Raul Gonzalez, antrenorul lui Real Madrid Castilla.

Spaniolii scriu că Pochettino este mare favorit, având în vedere că este printre cei mai experimentați antrenori liberi de contract. El a mai fost aproape să semneze cu echipa madrilenă și în trecut, atunci când postul de antrenor tocmai fusese lăsat liber de Rafa Benitez, dar clauza din contractul cu Tottenham l-a împiedicat să ajungă pe Bernabeu.

Raul Gonzalez, în vizorul conducerii

Cealaltă opțiune a conducerii lui Real Madrid este Raul Gonzalez, legenda clubului și actualul antrenor al Castilliei. Chiar dacă mulți îl văd viitorul antrenor al Realului, în acest moment, un salt la prima echipă ar putea fi prea rapid pentru el, iar lipsa de experiență l-ar putea face să nu poată gestiona situația.

Zidane nu se gândește la demisie

Totuși, reputatul antrenor francez nu se gândește să plece de la Real Madrid. „Nu am de gând să demisionez, vreau să continui. Am făcut o primă repriză bună, alta ar fi fost soarta partidei dacă înscriam primii. Apoi a venit golul lor care ne-a dat peste cap. Am avut ocazii, am nimerit bara, mingea nu a vrut să intre în plasă. 

Dar am mai trecut prin asemenea momente delicate, este o serie proastă ca rezultate, asta e realitatea. Dar trebuie să mergem mai departe. Mai putem câștiga ultimul meci. Eu mă simt puternic și voi lupta împreună cu jucătorii mei până în ultima clipă”, a declarat Zinedine Zidane, potrivit Marca.

VIDEO. Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Olăroiu continuă parcursul extraordinar în China! Jiangsu Suning s-a calificat în semifinalele Cupei

Messi i-a dedicat golul lui Maradona, dar n-a scăpat de „galben” » Arbitrul Lahoz se justifică: „Nu e vina mea”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
teddyw
teddyw  •  02 Decembrie 2020, 19:05

niciodata nu am crezut ca Zidane e un antrenor foarte bun...cupele europene care le-a luat au fost datorita lotului...a avut o echipa care putea juca singura, fara antrenor, la fel ca Barca de acum 10 ani...

bazinga
bazinga  •  02 Decembrie 2020, 15:26

da!

bazinga
bazinga  •  02 Decembrie 2020, 15:26

Nu te gandesti tu, mai Zizou, dar se gandesc ei sa iti dea sutul ! Pleci cu prima de despagubire ce ti-ai asigurat-o si nu ai nimic de pierdut!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează