INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2, (6-3 LA GENERAL)

Zidane, discuție cu mentorul Ancelotti după arbitrajul penibil de la Real - Bayern » Francezul a povestit ce i-a zis tehnicianul bavarezilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:09

Zinedine Zidane a vorbit după succesul lui Real Madrid cu Bayern Munchen, scor 4-2, rezultat care o califică pe formația iberică în semifinalele Ligii cu scorul general 6-3.

Francezul recunoaște că partida a fost una foarte dificilă și a evitat să vorbească public despre arbitraj, însă a discutat despre asta cu Ancelotti (DETALII DESPRE GREȘELI).

"Cred că a fost cel mai greu meci de când antrenez Realul. Ne-au pus multe probleme, dar nu ne-am enervat. Meciul a fost de mare intensitate.

Am discutat cu Ancelotti despre arbitraj, nu era mulţumit, vă dați seama. Eu nu voi vorbi despre arbitri. Când au fost contra noastră nu am vorbit, aşa că nu voi începe astăzi. Treaba lor este destul de grea", a declarat Zidane.

Citește și: Ancelotti face praf brigada de arbitri de la Real-Bayern: "Au avut o prestație mai slabă decât a noastră"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
alaska.
alaska.  •  19 Aprilie 2017, 11:26

Oare in ce meci au fost arbitrii contra lui Real de cand antreneaza Zidane? :)))))) De un an si ceva UEFA & fluierasii le sufla in panze, ca de hotiile din Spania nu mai pomenesc

yoz7777
yoz7777  •  19 Aprilie 2017, 11:20

Toata lumea stie cat de fair play esti... Vidal a luat falben pt nimic in fata ta si ai tacut din gura. Cresteai in ochii tuturor daca interveneai si-i spuneai purtatorului ilegal de fluier ca greseste. Dar tie iti place sa castigi prin furt, asa ca ai tacut din gura...

flintstone
flintstone  •  19 Aprilie 2017, 15:49

schimbati-va echipamentul de joc din alb in marioniu, ca asta e culoarea care va caracterizeaza cel mai bine acum hotilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează