INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

EXCLUSIV / VIDEO A greșit sau nu Radu Drăgușin la golul de 1-0 din Fulham - Tottenham? Raul Rusescu a dat verdictul la GSP Live

Radu Drăgușin (22 de ani) și-a scăpat adversarul din marcaj în minutul 42 al meciului Fulham - Tottenham, iar Rodrigo Muniz (22 de ani) a deschis scorul. Raul Rusescu, expertul GSP Live, nu consideră că este în totalitate vină fundașului român.
Radu Drăgușin (22 de ani) și-a scăpat adversarul din marcaj în minutul 42 al meciului Fulham - Tottenham, iar Rodrigo Muniz (22 de ani) a deschis scorul. Raul Rusescu, expertul GSP Live, nu consideră că este în totalitate vină fundașului român.

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 21:06 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 21:22

Radu Drăgușin (22 de ani) și-a scăpat adversarul din marcaj în minutul 42 al meciului Fulham - Tottenham, iar Rodrigo Muniz (22 de ani) a deschis scorul. Raul Rusescu, expertul GSP Live, nu consideră că este în totalitate vina fundașului român.

Radu Drăgușin a fost titularizat de Ange Postecoglou pentru prima dată din momentul transferului la Tottenham. Fundașul central român a început cu tupeu, a avut câteva intrări în care și-a demonstrat calitățile fizice.

FOTO. Radu Drăgușin și-a scăpat adversarul la golul de 1-0 din Fulham - Tottenham! Analiza lui Raul Rusescu

+1 FOTO

În minutul 42, Drăgușin îl avea în marcaj pe Rodrigo Muniz, la centrul terenului. O acțiune pozițională în care Tottenham avea superioritate numerică. Apărătorul „tricolor” și-a pierdut omul din vedere, iar Fulham a deschis scorul. Raul Rusescu a analizat acțiunea la GSP Live:

„Nu cred că e doar gafa lui. Ar fi trebuit să îl ajute și fundașul stânga. Am văzut 65 de minute extraordinar de slabe ale lui Tottenham. Când se pune presiune pe fundași, normal că se marchează.

Nu cred că e totalmente vina lui. Cred că în total a fost o evoluție OK. Și pasa la gol a fost genială, preluarea excepțională, șutul la fel.

E poziționat perfect la ofsaid. În mod normal, ar fi trebuit ca fundașul stânga să apară și el în imagine” a fost analiza lui Raul Rusescu la GSP Live.

Clasamentul actualizat din Premier League:

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Osasuna - Real Madrid 2-4 » Șase goluri pe „El Sadar”, iar liderul așteaptă replica dinspre Girona și Barcelona

Conflict la transferul lui Joao Felix: Barcelona și Atletico nu se înțeleg » Unde poate ajunge atacantul portughez!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  17 Martie 2024, 13:47

Eu nu-l pot menaja pe Drăgușin, a greșit la toate cele 3 goluri! Aleargă lent, parcă aleargă cu pași adăugați, nu face blocaj la sut (la golul 1, dacă avea sânge!), este tot timpul al doilea la minge, la golul 2 nu marca pe nimeni, la golul 3 s-a precipitat!

Karol_C
Karol_C  •  17 Martie 2024, 10:19

Cum suna asta, Raul Rusescu, "expertul" Gsp.ro ? Pe bune? :))))))))) E expert in fcsb sau cum ?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  16 Martie 2024, 23:03
Postat de Copenhaga1970 pe 16 Martie 2024, 21:21

Cu verdictul sunt familiarizat, însă cine e Rusescu?!

Cum, nu-l stii pe Pufulete, ultima data jucator la Academica Clinceni (scuze pentru cacofonie)?! Pobresito, unde ai trait pana acum? E top analist, specializat in fecesebe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează