INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Drum închis pentru Mircea Lucescu! Abdullah Avci i-a luat fața românului și merge la Beșiktaș

Abdullah Avci
Abdullah Avci

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 18:04

Presa turcă anunță că Abdullah Avci, 55 de ani, ex-managerul lui Bașakșehir, va prelua Beșiktaș, echipă la care a fost în cărți și Mircea Lucescu, liber de contract după plecarea de la naționala Turciei. 

Bașakșehir, vicecampioana Turciei, a confirmat despărțirea de Avci într-un comunicat oficial.

„În urma unor discuții pe care le-am avut cu Abdullah Avci am decis ca drumurile noastre să se despartă, la cererea lui”, se arată în comunicatul emis de club.

Avci îl va înlocui la Beșiktaș pe Șenol Guneș, care a părăsit echipa după ce a acceptat funcția de selecționer. Antrenorul va semna cu Beșiktaș pe o perioadă de 3 ani.

Acum 10 zile venirea lui il luce era sigură

Pe 20 mai, ziariștii turci scriau că venirea lui Mircea Lucescu la Beșiktaș e sigură, fanatik.com.tr dezvăluind și detaliile acordului. Doi ani contract, două milioane de euro salariu pe sezon.  Fotomac anunța însă că „vulturii” vor reduce bugetul la 30 de milioane sezonul viitor, ceea ce nu era pe placul lui Mircea Lucescu, iar primul pe lista favoriților devenea Abdullah Avcı, antrenorul lui Bașakșehir, lucru confirmat azi.

Vezi și:

Gabi Tamaș, din nou în centrul atenției la Hapoel Haifa: clubul și patronul nu mai tolerează escapadele românului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Mai 2019, 20:18

Lucescu la Besiktas a fost mutarea care se realiza din "sursele " gazetei. acum va demontati propria facatura.

mosvasile
mosvasile  •  30 Mai 2019, 19:27

Oare chiar o fi fost vreunul atat de credul incat sa inghita gogoasa aia cu "Mircea Lucescu"la Besiktas?Cine sa mai dea doi bani in Turcia pe batranul "trombonist",dupa isprava de la nationala Turciei?Asa ca ...postul lui Rednic este amenintat!Vai de Dinamo!Pleaca unul expirat ca sa vina...o "mumie"?!Noroc ca Lucescu-din cauza lui Razvan-probabil ca ar prefera...Rapid!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează