INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - STANDARD LIEGE 0-0

Acuzațiile unui tehnician român la adresa arbitrilor: "E presiune să ajute echipele mari!"

Foto: Facebook/@rscl.be
Foto: Facebook/@rscl.be

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 09:42

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp a fost trimis în tribună pentru a doua oară în ultima săptămână, după ce s-a certat cu "centralul" Van Driessche și a trimis un al doilea balon în teren, la meciul cu Standard Liege (0-0). Fanii l-au ovaționat.

Ladislau Boloni nu mai reușește să termine un meci pe bancă. Joi seară, la mijlocul reprizei secunde a confruntării cu fosta sa echipă, Standard, antrenorul lui Antwerp a trimis un al doilea balon în teren, iar după lungi parlamentări, "centralul" Van Driessche l-a expediat în tribună.

"Nu e o întâmplare"

La fel pățise și duminica trecută, contra liderului FC Bruges (0-0), iar fostul selecționer al României crede că nu e o întâmplare.

"Arbitrii sunt sub presiune. Am remarcat asta și la Bruges. Simți că e o presiune asupra lor să aducă echipele mari acolo unde le e rangul. Noi, ca formație mică, de categoria a doua, nu suntem tratați în mod egal.

De aceea trebuie să luptăm. Arbitrii nu pot controla presiunea și de aceea le fac mic cadouri granzilor. Chestiunea asta trebuie analizată bine", a comentat tehnicianul român.

Primit cu aplauze

În tribună, Boloni a fost primit cu aplauze de fanii lui Antwerp. Iar unul chiar i-a înfășurat în jurul gâtului un fular în culorile roșu și alb ale clubului.

Omologul Sa Pinto, care a avut și el o ieșire necontrolată în debut, când lui Standard i s-a refuzat un penalty, s-a făcut că plouă la conferința de presă, deși în timpul partidei a avut mai multe schimburi de replici cu antenorul lui Antwerp: "Am o relație bună cu domnul Boloni. Chiar nu știu de ce arbitrul l-a eliminat". 

90 de minute a jucat Răzvan Marin la Standard. A avut o bară în minutul 60 și a luat 6 în Gazet van Antwerpen

"Lipsa de inteligență"

Mouscron, echipă pregătită de Mircea Rednic, a pierdut la St. Trond în al doilea minut al prelungirilor (90+2), iar Rednic a dat vina pe "lipsa de experiență și de inteligență" a jucătorilor săi. Dorin Rotariu a fost integralist la oaspeți, dar, din nou, a făcut o partidă modestă și a primit 4 în Gazet van Antwerpen. 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează