INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEFTCHI BAKU

Azerii îl dau pe Adrian Mutu la CFR Cluj » Ce s-a întâmplat la ultimul meci al lui Neftchi Baku

FOTO: Facebook @NeftciPFK
FOTO: Facebook @NeftciPFK

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 23:23 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 23:35

Adrian Mutu, antrenorul lui Neftchi Baku, este „împins” către CFR Cluj. Presa de la Baku susține că „Briliantul” este în atenția lui Neluțu Varga spre a-l aduce în Gruia. Până atunci, antrenorul de 44 de ani tocmai a bifat victoria ce a adus echipa sa pe podium, la 10 puncte de liderul Qarabag.

Adrian Mutu a început să tureze motoarele din plin în Azerbaidjan. ”Briliantul” tocmai a bifat o victorie importantă, 3-2 cu Turan, care confirmă practic precedentul succes, cu Zira (1-0), iar Netchi Baku a ajuns pe podium. Momentan, după 16 runde, este la 10 puncte de liderul Qarabag și la 4 puncte de locul 2, Zira.

Belgianul îndrăgostit de Cluj, întrebat cine sunt fotbaliștii români care ar putea avea loc în echipa Belgiei: „Ufff, prietene! Sunt două nume”
NATIONALA
Belgianul îndrăgostit de Cluj, întrebat cine sunt fotbaliștii români care ar putea avea loc în echipa Belgiei: „Ufff, prietene! Sunt două nume”

Românul trece printr-o perioadă fastă, începută cu acea victorie din amicalul cu rușii de la Zenit St. Petersburg (2-1). Cu Turan a fost un meci strâns, dar echipa românului a izbutit până la urmă, deși adversarii au egalat în două rânduri. În prezent, Mutu este mai liniștit după o perioadă în care a fost în vizorul presei din Azerbaidjan.

Andrea Mandorlini este la limită la CFR Cluj

Jurnaliștii azeri au scris de curând că antrenorul lui Neftchi Baku ar putea pleca de la gruparea azeră pentru a-l înlocui pe Andrea Mandorlini la CFR Cluj, fosta campioană a României. Italianul nu trece printr-o perioadă prea fericită în Gruia, duminică seară, a remizat, 1-1 cu FCSB, pe teren propriu.

Se știe relația bună de prietenie din ”afara” gazonului dintre patronul ”feroviarilor” Nelu Varga și Mutu, Adrian ar putea reveni în Liga 1 după ”episodul Rapid București”.

Mandorlini a bifat al 7-lea meci fără victorie în ambele competiții interne, nu are postul prea sigur la CFR. Dacă în Cupa României, echipa a răzbit și este în sferturi, în campionat, după 19 etape, este la 5 puncte de liderul FCSB.

Ziariștii azeri speculează o plecare a lui Adrian Mutu, cu destinația România

Presa azeră a speculat pe ideea unui come-back al lui Mutu în România, în condițiile în care nu l-a privit cu ochi prea buni pe Adrian.

„Nici Mutu nu e mulțumit de ceea ce se întâmplă. Dacă în primele etape putea să mai ceară timp, acum timpul a expirat deja. Au trecut deja cinci luni de când e antrenorul echipei.

Pentru ca Mutu să râmănă la Neftchi e nevoie de un miracol în ceea ce privește jocul și rezultatele din următoarele trei etape, dar având în vedere situația actuală pare dificil, dacă nu chiar imposibil.

Mutu caută acum o nouă echipă înainte de a o părăsi pe Neftchi. Dacă nu va fi CFR Cluj, atunci va fi alt club”, au scris azerii de la Sportinfo, înaintea victoriei lui Neftchi cu Turan.

Etapa viitoare este derby în Azerbaidjan: Qarabag - Neftchi!

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”

„S-a văzut urât, îmi era rușine!” » Florinel Coman a surprins total la interviu: „Îmi promit mie asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  11 Decembrie 2023, 08:50

Nu nene!CFR n-are nevoie de Mutu!Are nevoie de Neubert!In timp ce „ceferiștii”terminasera carbunii dupa prima jumatate de ora„cârlanii”lui Neubert mâncau jeratec și in prelungiri!Eine kleine vitamin!In vena!

camioneros
camioneros  •  11 Decembrie 2023, 08:47

Intoarcerea fiului risipitor

radoo93
radoo93  •  11 Decembrie 2023, 04:14

Doamne fereste-ne de Mutu. Asta nu a demonstrat nicaieri pana acum. Din contra. Daca e sa aducem... Maldarasanu, un strain, sau poate chiar Dorinel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează