INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Alex Maxim, din nou în Germania? » Fanii lui Stuttgart îl vor înapoi!

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 18:37 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 18:39

Alex Maxim a rămas la Stuttgart, unde se afla încă de duminică. Primise două zile libere de la Gaziantep și a plecat în Germania. Deocamdată, e tot acolo, fotbalul fiind suspendat în Turcia din cauza celor două cutremure catastrofale de luni. 

„Tricolorul”, 32 de ani, a profitat și a văzut live meciul VfB - Bremen (0-2), în weekend, iar marți i-a vizitat la antrenament pe șvabi. A discutat și s-a îmbrățișat cu Bruno Labbadia, actualul tehnician al lui Stuttgart, care era pe banca roș-albilor și în 2013, când s-a transferat Max de la Pandurii. 

Pozele au fost postate pe pagina de Twitter a lui VfB, fanii cerându-i lui Alex să revină la echipă: „Maxim, hai acasă! Te iubesc!" sau „Întoarce-te!" sau „Maxim titular la Stuttgart".

Alex Maxim, șapte ani în Germania

Fotbalistul lui Gaziantep a petrecut șapte ani în Germania, evoluând timp de patru sezone la VfB Stuttgart și trei sezoane la Mainz. De la ultima grupare, el a fost împrumutat la actuala lui formație din Turcia, care ulterior l-a transferat definitiv. 

În acest sezon, Maxim a jucat în 21 de meciuri pentru Gaziantep în SuperLiga Turciei, marcând patru goluri și oferind șase assist-uri. Internaționalul român are și patru prezențe în Cup Turciei, unde a marcat un gol și a oferit alte patru pase de gol.

Prima reacție a lui Alexandru Maxim după cutremurul din Turcia

Sunt bine, în Germania, am avut etapă și apoi două zile liber, așa că am venit în Germania. În Turcia e haos... Am vorbit la telefon cu oameni de acolo și mi-au spus că sunt în stradă de la ora 04:30. Dorm prin săli de sport, n-au voie să intre în apartamente. Cei care stau la casă sunt mai OK

- Alex Maxim, pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Antrenorul român la un pas de tragedie: „M-au sunat să vin în Siria cu două zile înainte de cutremure. Poate că acum eram și eu prins sub dărâmături”

Trăiește Christian Atsu? Antrenorul lui Hatayspor șochează: „Nu e în spital! Nu v-aș spune dacă ar fi?”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  08 Februarie 2023, 21:51

La cererea publicului... Dacă doriți să revedeți... Eu sunt de părere că trebuie să plece oriunde vede cu ochii. Dacă tot a scăpat viu din nenorocirea care s-a abătut în zonă aceea. Mai puțin în România.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează