INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Maxim, omul momentului în Turcia, dezvăluie secretul lui Marius Șumudică: „Asta îl face special”

Alexandru Maxim e omul momentului în Turcia +10   FOTO
Alexandru Maxim e omul momentului în Turcia

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 20:45 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 21:15

Alexandru Maxim (30 de ani), mijlocașul lui Gaziantep, a reușit o „dublă” în ultimul meci din campionat, 4-0 cu Kasimpașa, și a ajuns la 6 goluri în actuala stagiune. 

Internaționalul român a vorbit despre transformarea sa din ultimele săptămâni, dar și despre colaborarea cu Marius Șumudică, tehnicianul revelației din campionatul Turciei.

„Am liniște, mi s-a acordat încredere. Nu simt presiune, încerc să mă concentrez pe ce am de făcut și să înscriu. Au fost momente în care am avut evoluții mai șterse - în special când programul a fost mai încărcat, cu meciurile echipei naționale - dar domnul Șumudică mi-a oferit încredere și m-a lăsat în teren, iar asta contează. 

E un foarte bun pedagog, iar asta îl face special. El face o treabă excelentă din punctul acesta de vedere. Nu doar cu titularii, cu tot lotul. Vorbește și în engleză, și în portugheză”, a spus Maxim, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

6 goluria reușit Maxim pentru Gaziantep în actualul campionat. Românul e pe locul 4 în clasamentul golgeterilor din Turcia

Gaziantep e pe 5 în Turcia

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a obținut o victorie spectaculoasă, 4-0 pe terenul lui Kasimpașa, în etapa a 14-a din Turcia. Gaziantep se află pe locul 5 în Turcia, cu 24 de puncte în 13 partide. Formația lui Șumudică este depășită de Alanyaspor (27), Galarasaray (26) , Fenerbahce (26) și Beșiktaș (25). 

Imagini spectaculoase din meciul Kasimpașa - Gaziantep 0-4

FOTO: twitter.com/GaziantepFK
FOTO: twitter.com/GaziantepFK
FOTO: twitter.com/GaziantepFK
FOTO: twitter.com/GaziantepFK
FOTO: twitter.com/GaziantepFK
+6 FOTO

VIDEO Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește și alte știri despre Marius Șumudică:

Șumudică se ia de arbitri după a treia victorie la rând în Turcia: „A devenit o rutină. Mereu îi arată cartonașul galben lui Șumudică”

KASIMPAȘA – GAZIANTEP 0-4 » VIDEO Echipa lui Marius Șumudică e de neoprit! Alex Maxim a reușit o dublă în Turcia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
sibelius
sibelius  •  25 Decembrie 2020, 13:35
Postat de thebluestlion pe 25 Decembrie 2020, 12:20

Ăsta face furori dar cota lui e la 20% față de jucătorii de top din Turcia. Și nici ăia nu sunt prea cunoscuți :)))

Si Lung jr. facea furori....dar a ramas tot la aia de pe ultimul loc, desi era liber de contract in vara.

thebluestlion
thebluestlion  •  25 Decembrie 2020, 12:20

Ăsta face furori dar cota lui e la 20% față de jucătorii de top din Turcia. Și nici ăia nu sunt prea cunoscuți :)))

sibelius
sibelius  •  25 Decembrie 2020, 09:45
Postat de maxp pe 25 Decembrie 2020, 08:33

:))) Da' auzi, care fotbalisti roman mai joaca macar la nivelul la care joaca Maxim? Nu mai vorbesc de trecut, ca in Bundesliga n-au ajuns nici Deac, nici Man, nici Tanase si nici nu par sa ajunga... ma rog, Deac a ajuns, a jucat vreo 2 meciuri, asta facand tusa juca mult mai mult. Hai sa-ti zic eu, la un nivel mai inalt ca Maxim la ora actuala joaca doar Marin, Chiriches, discutabil Radu si Tatarusanu. Ar mai intra in discutie si Hagi, considerand ca joaca si in Europa League. Mie mi se pare cam in top 5 jucatori romani. Ca cv si experienta la fel.

Liga a II-a engleza e la orice ora peste prima liga din Turcia. Maxim, la fel ca Alibec, Bicfalvi sau Budescu, e un jucator bun pentru echipe fara pretentii si presiune. In 30+ etape iti permiti sa ai perioade proaste sau 2-3 meciuri mediocre la rand. La Nationala nu. Maxim are aproape 50 de meciuri la Nationala si maxim 2-3 bune. Nici alea cu adversari importanti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează