INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Maxim a cerut să fie titular în Beșiktaș - Galatasaray, scriu turcii » Răspunsul antrenorului Senol Guneș

Alexandru Maxim. 
Sursă foto: Instagram @maximalexandru
Alexandru Maxim. Sursă foto: Instagram @maximalexandru

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 15:00 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:17

Alexandru Maxim (32 de ani) vrea să fie titular la Beșiktaș la meciul de duminică împotriva liderului din Super Lig, Galatasaray. „Șenol Guneș i-ar fi răspuns pozitiv”, susține Sporx. 

De când a fost cedat sub formă de împrumut de la Gaziantep, Alexandru Maxim joacă meci de meci la Beșiktaș. Cu precădere însă, este introdus în repriza secundă. Excepție nu a făcut decât duelul, de pe 16 aprilie, cu campioana Trabzon, în care a prins echipa de start a „vulturilor", fiind utilizat 68 de minute. Dar mijlocașul de 32 de ani vrea mai mult de atât.

Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”
FCSB
Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Șenol Guneș, antrenorul lui Beșiktaș, nemulțumit de linia de mijloc

Agenția turcă Sporx susține că Maxim s-ar fi dus la antrenorul Șenol Guneș pentru a-i cere să joace titular în derbyul de acasă cu Galatasaray, programat duminică. Internaționalul român a adus în sprijinul dorinței sale, de a intra contra liderului din Super Lig, implicarea de la ședințele de pregătire și evoluțiile bune din ultima vreme, când a adus mereu ceva în plus de pe margine. 

„Guneș n-a fost mulțumit în ultimele meciuri de evoluția liniei de mijloc și de eficiența acesteia, motiv pentru care se gândește să îi răspundă pozitiv lui Maxim", a precizat sursa citată.

197de minute are Maxim din 7 partide jucate la Beșiktaș în Super Lig, fără vreo realizare. La Gaziantep, în acest sezon, a reușit 4 goluri și 6 assisturi în 21 de meciuri

Purtătorul tricoului cu numărul 44 ar putea fi distribuit ca decar de la început în derby-ul Istanbulului, după ce în etapa trecută, cu Umraniyespor, a intrat în minutul 74", e concluzia trasă de Sporx. Maxim își dorește să rămână la Beșiktaș și după expirarea împrumutului și speră ca „alb-negrii” să plătească 2,5 milioane de euro, cât solicită Gaziantep pentru a-l ceda definitiv.

După 30 de etape, Beșiktaș se află pe locul 3, cu 62 de puncte, la două în spatele lui Fenerbahce și opt de liderul Galatasaray, ambele având și un meci în minus față de „vulturi".

Citește și: 

Viitorul lui Boloni la Metz e decis! Ce se întâmplă dacă nu promovează!

Ultimatum pentru Carlo Ancelotti » Brazilienii îl așteaptă pe italian până pe 25 mai ca să-l pună selecționer

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează