INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce i-a făcut Ionel Ganea marelui antrenor Felix Magath: „De atunci și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el”

Ionel Ganea a evoluat timp de 4 sezoane la VfB Stuttgart, în Bundesliga.
Ionel Ganea a evoluat timp de 4 sezoane la VfB Stuttgart, în Bundesliga.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 11:24

Sergiu Radu (42 de ani) - fost fotbalist la echipe precum Energie Cottbus, Wolfsburg, Vfb Stuttgart, FC Koln sau Alemannia Aachen – a povestit la GSP Live o întâmplare cu Ionel Ganea și antrenorul neamț Felix Magath. 

  • Episodul s-a întâmplat pe vremea când „Ganezul” evolua la VfB Stuttgart, în Bundesliga. Atunci s-a intersectat cu Magath, unul dintre cei mai aspri antrenori din Germania. 
  • Ionel Ganea și Felix Magath au colaborat la Stuttgart între 2001 și 2003.
  • Felix Magath are în palmares trei titluri de campion al Germaniei, două Cupe ale Germaniei și o Cupa Ligii.

„Cu o seara înainte de meci, Magath chema echipa jos. Fiecare putea să comande o bere, să mai stea de vorbă, să mai interacționeze. O mică socializare. Ionel a comandat o înghețată în acel moment, de la restaurant. El avea poftă de înghețată. Cum alții își comandau bere, el a zis că poate să își comande un desert. 

Magath l-a văzut, i s-a oprit privirea pe el, s-a făcut negru la față și i-a zis «Ganea, ce-i cu tine?». Ganea foarte calm așa «Mi-am comandat și eu o înghețată». A urmat un schimb de replici foarte agresiv din partea lui Magath și în acel moment, Ionel a luat farfuria cu înghețată și a aruncat spre el. De atunci, Magath și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el”, a povestit Sergiu Radu la GSP Live.

VIDEO Radu povestește cum a aruncat Ganea cu înghețata după Felix Magath

24 de goluri și 9 assisturiare Ionel Ganea cu Felix Magath antrenor, între 2001 și 2003

Sergiu Radu a fost împrumutat timp de jumătate de sezon de Wolfsburg la VfB Stuttgart, în 2008.

Antecedentele lui Ionel Ganea:

  • În noiembrie 2000, și-a bătut un coechipier de la Stuttgart după un meci de campionat cu Bremen.
  • Când juca la Craiova, l-a bătut pe Frăsineanu, care a rămas fără câțiva dinți.
  • În 2001, Ganezul s-a bătut cu Stelea la antrenament, înainte de România - Italia. În timpul meciului cu italienii, atacantul a fost la un pas să-l linșeze pe Boloni, care-l lăsase pe banca.
  • L-a lovit cu capul în gură pe Baird, de la Craiova, la pauza meciului dintre Rapid și olteni. Ganea s-a supărat pentru că australianul îl înjurase pe Zicu.
  • A fost trimis de Răzvan Lucescu la echipa a doua, după ce Ganea îl înjurase pe antrenor.
  • Ganea a fost la un pas să-l bată pe Mihai Stoica, care era atunci președintele Urziceniului, după meciul Unirea-Poli (4-1).

Citește mai multe știri de la GSP LIVE:

Povestea golgeterului căruia „Tata Puiu” i-a cerut scuze peste ani: „Eram jucător de bază la Mondial, aveam golul în sânge. Unu are trei goluri și îl iei?”

Mărturisiri din vremea Cooperativei » Cum a scăpat golgeterul Bistriței: „Aveam un carnet în care-mi notam tot, datorită lui am reușit să plec. Nea Jean m-a pus să-l rup!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
mioriticul
mioriticul  •  15 Mai 2020, 13:36

Un exemplu de urmat, nu altceva. Cu atât mai regretabil e, ca singura data când sa abținut sa-l bată pe careva, ar fi trebuit s-o facă.

1735974069808778
Călin Cosmin  •  15 Mai 2020, 15:46

ati omis cea mai grava abatere a ganezului...... sugrumarea tusierului la timisoara si croseele scapate de sub control impotriva arbitrului

robby73
robby73  •  15 Mai 2020, 15:18
Postat de belane pe 15 Mai 2020, 15:11

ce relevanta are ! "...moooama l-a umilit baaaah..." - gandire de whigger, si Balotelli sau Matic au patit ce zici tu ca a patit ortacul de Ganea.

Semeni un pic cu Ganea. Așa mai încet cu gânditul și mult cu pumni în piept. Adică gura cam mare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează