INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Cine mai înțelege ceva? Prima reacție a lui Ivan după ce Becali l-a dat ca și transferat la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 13:06

Andrei Ivan a reacționat la scurt timp după ce Gigi Becali a anunțat că sunt șanse mari să-l convingă să vină la FCSB și că va achita 1,8 milioane de euro, clauza de reziliere a fotbalistului. 

"Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, nici cu domnul Gigi Becali. Am văzut ce a declarat, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce a zis asta.

Eu joc la Rapid Viena şi aici o să mai joc 3 ani, pentru că actualul meu club mă cumpără sigur! E posibil să fi şi plătit deja…

Eu sunt acum în Scoţia, am meci în Europa League. Dacă aş fi tentat de o ofertă de la Steaua? Nu se pune problema. Nu mai vin să joc în România curând!", a declarat Andrei Ivan pentru Fanatik.

Andrei Ivan a mai fost dorit de Gigi Becali și înainte de a merge la Krasnodar. A oferit 2,1 milioane de euro pentru transferul său, oferindu-i un salariu de 6000 de euro lunar, acesta crescând cu 1000 de euro în fiecare dintre cei 3 ani de contract. 

Citește și:  Gigi Becali, anunț de ultimă oră! Ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant: "Haideți să vi-l spun! Pe el îl iau"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
valeri.gazzaev.
valeri.gazzaev.  •  04 Octombrie 2018, 13:30

E foarte simplu. fc fcsb nu e Steaua, becali e un mincinos, iar jucatorul nu vrea in cloaca aia din popesti-leordeni. Mai bine rezerva la Austria Viena , nu e normal ?

bridges
bridges  •  04 Octombrie 2018, 13:53

Becali pe ce lume traieste? Are o lume a lui si numai a lui? Cum sa vina un fotbalist de la o echipa de Grupele EL la alta de nicaieri, de la Viena la Bucuresti, cea mai mizerabila capitala din Europa? Tocmai un fotbalist care a declarat de nenumarate ori ca nu vine in cloaca lui Becali. Ce-o fi in capul lui Becali?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Octombrie 2018, 13:30

un alt peste impachetat de gsp. va inventati propriile subiecte si va creati propriile telenovele imaginare. deja pe 3 sferturi din articole nu mai intra nimeni decat eventual cei 2-3 postaci de serviciu pentru ca e clar ca sunt fake news.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close