INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAȚIONALA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // VIDEO+FOTO Șumudică îi face o propunere-surpriză lui Contra: "Dacă își revine, chiar și el poate fi o soluție"

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 18:48

Marius Șumudică s-a întâlnit cu selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, și cu cel al României, Cosmin Contra, și a dezvăluit numele jucătorilor pe care aceștia îi urmăresc.

...despre naționala României: "Cosmin Contra o să vină la hotel să stăm de vorbă. Este un antrenor pe care îl respect, are aceleași manifestări ca mine. Sper să aibă succes. Eu îl respect foarte mult și oricând îi stau la dispoziție, mai ales că și eu am jucători care pot fi convocați la națională, Săpunaru și Silviu Lung. Chiar și De Amorim poate fi o soluție dacă își revine. Are pașaport românesc"

...despre naționala Turciei: "Mircea Lucescu a venit să mă salute acum câteva zile, să mă întrebe despre 2 jucători, Atila Turan și Deniz Turuk. Păcat că nu a fost prezent și astăzi să vadă golul marcat de Atila (VIDEO). Am vorbit puțin cu el. E o plăcere să îl văd pe nea Mircea. E cel mai frumos să te vezi cu oamenii pe care îi respecți.

Eu nu am nicio presiune. Obiectivul meu a fost să salvez echipa de la retrogradare. Nu am altceva în contract. Știu ce am de făcut. Când am venit, am promis că o să jucăm un fotbal frumos, îl jucăm. Suntem apreciați și asta nu poate decât să mă bucure. Părerea mea e că vom termina în prima jumătatea a clasamentului"

...despre perioada de transferuri: "Ioniță sigur nu ajunge la Steaua sau FCSB. Nu știu dacă va ajunge nici la CFR. Și eu am vrut să îl iau, dar pretențiile mi se par un pic exagerate. Nu putem transfera jucători care costă peste un milion și jumătate de euro, clubul nu își permite. Mai cumpărăm maximum un jucător. Vreau să le acord credit celor care au dus greul până acum, care au făcut performanță. Sunt convins că putem să ne atingem obiectivul cu această echipă. Vom vedea dacă De Amorim va fi cumpărat, nu știu cum se va adapta (n.r. brazilianul a fost împrumutat de Kayserispor de la FCSB)"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
sadikul
sadikul  •  08 Ianuarie 2018, 19:30
Postat de Vyyllyy Engel pe 08 Ianuarie 2018, 19:16

Ori ce ar zice gigisti de Sumudica e 5 clase peste motanu' de Dica.

dica este paharnic nu antrenor

adriann_
adriann_  •  08 Ianuarie 2018, 20:57

Realizezi ca Sumudica are in Turcia salariu de vreo 10 ori mai mare decat i-ar fi dat Negoita? Asta ca sa nu mai vorbim ca acolo il vad patronii echipelor mari din Turcia, care chiar au bugete serioase, jucatori buni in lot etc?

arsenie.b
arsenie.b  •  08 Ianuarie 2018, 20:19
Postat de mosvasile pe 08 Ianuarie 2018, 20:04

Daca Dinamo nu ar fi sabotata din interior,l-ar fi adus ca antrenor pe shou man-ul Sumudica! Nu stiu daca ar fi castigat campionatul-e greu cu mafia gigista-dar in mod sigur ca ar fi umplut tribunele cu dinamovisti,care ar fi venit sa il vada scamatorisindu-se!

Il aveti pe Ariciul Negoita pe post de circar! Ce va mai trebuie Shumelica?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează