INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

Cristian Săpunaru, înapoi în România? Ce echipă îl așteaptă după „ruptura” cu Kayserispor: „Am vorbit cu el, este posibil să vină”

Cristian Săpunaru, la Kayserispor // foto: Imago
Cristian Săpunaru, la Kayserispor // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:14 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 13:29

După despărțirea iminentă de Kayserispor, Cristian Săpunaru (37 de ani) ar putea reveni în România. Daniel Niculae (38) îl așteaptă la Rapid.

Rapid atacă promovarea în Liga 1 în finalul acestui sezon. Din vară, odată cu eventuala accedere în primul eșalon, „alb-vișiniii” ar putea conta și pe fundașul Cristian Săpunaru, a cărui despărțire de Kayserispor pare iminentă.

Daniel Niculae: „Am vorbit cu Săpunaru”

„Am vorbit cu el, aștept să se liniștească după această perioadă și vom vedea. Nu știu dacă a reziliat contractul, știu că antrenorul i-a transmis că nu se mai bazează pe el în ultimul an de contract. El mai are un an de contract cu echipa (n.r. - Kayserispor), vom vedea ce se întâmplă.

E clar că mi-aș dori foarte mult să revină lângă noi, ar conta enorm prezența lui Cristi în vestiar, pe teren. Sunt lucruri pe care le vom pune la punct, este posibil să revină”, a declarat Daniel Niculae, oficial la Rapid, la „Liga DigiSport”.

Săpunaru nu are viitor la Kayserispor

Săpunaru a ieșit din planurile lui Hamza Hamzaoglu, antrenorul lui Kayseri, care l-a informat că nu se mai bazează pe serviciile sale. Ca răspuns, „Săpun” a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care spune că respectă decizia antrenorului, deși nu este de acord cu ea.

Săpunaru rămâne legat de Kayserispor prin contract, care expiră peste un an, dar în acest context ar putea fi lăsat să plece liber de contract, ceea ce ar deschide poarta pentru revenirea la Rapid.

Fundașul central a mai jucat la Rapid în trei rânduri: iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iulie 2010 și februarie 2015 - septembrie 2015. Pe lângă Rapid și Kayserispor, Săpunaru a mai evoluat pentru FC Național, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra și Denizlispor.

Cel mai important trofeu pe care-l are în palmares este Europa League, cucerită în 2011 alături de FC Porto.

VIDEO. Florin Manea, despre comisionul din transferul lui Săpunaru

Mai multe știri din Liga 2:

Portarul australian al Rapidului, show la GSP Live! A învățat manele și s-a declarat cucerit de o vorbă în română: „Nu poate fi tradusă în engleză”

Grevă în play-off » Jucătorii amenință că nu se prezintă la meci: „Nu se mai poate continua!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
10215474029993827
Razvan Nick Niculescu  •  28 Aprilie 2021, 23:05
Postat de Costel Tudor pe 28 Aprilie 2021, 22:16

Toată stima și considerația fata de fotbalistul Sapunaru , dar sa NU uitam ca acesta are 37 de ani ! Cu aceasta ocazie ii urez un sincer LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE și STOP ! Ce-i mult strica !

Sapunarul e cel mai bun produs a Rapidului in ultimii 30 de ani, joaca usor inca un an chiar doi la Rapid

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Aprilie 2021, 22:16

Toată stima și considerația fata de fotbalistul Sapunaru , dar sa NU uitam ca acesta are 37 de ani ! Cu aceasta ocazie ii urez un sincer LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE și STOP ! Ce-i mult strica !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează