INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

ERZURUM BB - KAYSERISPOR 1-1. Petrescu, declarații tari după egalul cu rivala din clasament: „Erzurum merita mai mult, a luptat mai tare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 16:26 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 17:42

Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, a remizat pe terenul lui Erzurum BB, 1-1, în etapa a 24-a din Turcia și continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa românului peste pe locul 16, cu 24 de puncte, având doar un punct peste Erzurum (18), echipa de pe primul loc retrogradabil. La finalul partidei, Petrescu a vorbit despre prestația elevilor săi și a spus că echipa lui a fost dominată de adversara de azi. 

„Putem spune că azi a fost un meci pe viață și pe moarte pentru cele două echipe. A fost o luptă între două echipe aflate jos în clasament. Pot spune că Erzurumspor a jucat mai bine ca noi în prima repriză, chiar dacă a înscris din penalty. Jucătorii lui Erzurum au luptat mai tare în prima repriză, echipa a luptat bine și în 10 oameni.

Am încercat să facem tot ce putem în acest meci.  În precedentul meci, noi am meritat cele trei puncte, cu Alanyaspor. Acum putem spune că Erzurum a meritat mai mult în acest meci. A luptat mai mult, și-a dorit mai mult. De aceea e un punct e bun. Trebuie să continuăm să muncim și să luptăm”, a spus Petrescu după meci. 

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

FOTO Ianis Hagi și Rangers, pas greșit pe terenul ultimei clasate! Românul, scos după 79 de minute

EXCLUSIV Povestea incredibilă a transferului ratat de Nicolae Mitea la Barcelona: „Mi-a furat actele din mașină și a fugit!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează