INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man, elogiat în Italia: „Magician” » Dar și înțepat: „Dacă s-ar convinge și el de propria calitate...” + Mihăilă, penalty ratat

Dennis Man, elogiat în Italia. Foto: Twitter @ParmaCalcio
Dennis Man, elogiat în Italia. Foto: Twitter @ParmaCalcio

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 12:29 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 12:29

Dennis Man, autorul unui gol superb, după o cursă maradoniană încheiată cu un șut la vinclu, i-a oferit Parmei victoria cu Cagliari (2-1) și a fost ales omului meciului de Gazzetta dello Sport. Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungiri. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi influențat rezultatul? L-aș fi ucis!”, a glumit antrenorul Fabio Pecchia.

Dennis Man nu va uita prea curând acest meci al Parmei, 2-1 acasă sâmbătă cu Cagliari, unul dintre adversarii pentru zona de baraj.

„Mi se pare penibil să spună Hagi asta” » Declarația „Regelui” l-a deranjat pe Petrescu
FARUL - CFR CLUJ 1-0
„Mi se pare penibil să spună Hagi asta” » Declarația „Regelui” l-a deranjat pe Petrescu

Dennis Man, elogiat în Italia: „Acțiune de categorie superioară”

Intrat în minutul 72, „tricolorul” a înscris golul victoriei (77) după o acțiune superbă. Sprint în bandă, apoi pătrundere în interior, cu patru adversari depășiți și o finalizare de extremă de clasă, cu mingea plasată în vinclu.

„Acest sezon a fost mai dur pentru mine, pentru că nu am avut continuitate. Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul îmi cere să joc vreau să-mi ajut echipa”, a declarat Man, potrivit Parma Live.

Întrebat ce i-a cerut Fabio Pecchia înainte să intre pe teren, Dennis a răspuns: „Mister mi-a zis să fiu atent la faza de apărare, dar am înscris și am susținut mai mult atacul decât defensiva”.

Gazzetta dello Sport l-a ales MVP. „Lovitură de magician. A driblat cu măiestrie patru rivali și a șutat puternic și precis la păianjen”, a comentat cotidianul italian. „Acțiunea lui Man a fost de o categorie superioară, datorită modului în care a fost construită și încheiată”. Și o înțepătură pentru jucător: „Dacă acest băiat s-ar convinge și el de propria calitate...”.

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Cagliari (2-1)

  • Golul lui Dennis Man poate fi văzut de la minutul 3:08
  • Penalty-ul ratat de Valentin Mihăilă poate fi văzut de la minutul 3:33

Dennis Man: „Voia să marcheze și Valentin Mihăilă"

Ar fi vrut să dea două goluri. La penaltyul din prelungiri, a discutat cu Valentin Mihăilă. „I-am spus lui Vale că trag eu, dar voia să marcheze și el. Îmi pare rău că nu a înscris”.

Mihăilă va încerca să uite cât mai repede această partidă. Folosit și el ca Man, în repriza secundă (67), a vrut să-l păcălească pe portar cu „scăriță" la 11 metri. Goalkeeperul sarzilor a realizat în ultima clipă care va fi direcția mingii și a reușit să respingă peste bară.

7,5a fost nota primită de Dennis Man în Gazzetta dello Sport, cea mai mare a meciului. Valentin Mihăilă a primit doar 5

Fabio Pecchia: „Valentin Mihăilă e cel mai supărat"

La sfârșit, antrenorul a comentat și execuția eșuată a lui Mihăilă: „Se întâmplă. El e cel mai supărat. Nu uit că a obținut acel penalty după un o superacțiune. Îl vom regăsi în următoarele meciuri, bine că eroarea de la lovitura de pedeapsă nu a influențat rezultatul”.

„Ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi influențat? „L-aș fi ucis!”, a încheiat Pecchia râzând. 

5 goluriși două assisturi are Man în acest sezon la Parma în 26 de meciuri. Mihăilă are 3 goluri și 3 assisturi (14 jocuri)

Citește și:

Bild titrează după eșecul lui Bayern: „Tuchel ar trebui demis!”

Sarri, reacție tăioasă după ce Juventus și-a primit înapoi cele 15 puncte

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează