INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Eric Bicfalvi, pe viață la Ural! Nu va părăsi Rusia nici în 2024, la finalul contractului: „E al nostru, nu vrem să-l pierdem”

Eric Bicfalvi, pe viață la Ural. Foto: Imago Images
Eric Bicfalvi, pe viață la Ural. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 12:12 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 12:23

Eric Bicfalvi (35 de ani), din ianuarie 2017 la Ural, se va retrage probabil la sfârșitul acestui sezon, când va avea 36 de ani, dar va rămâne la Ekaterinburg, președintele clubului anunțând că îi pregătește un post în administrație.

Eric Bicfalvi are 35 de ani, joacă din ianuarie 2017 la Ural și se va retrage la clubul din Ekaterinburg. Nu l-a părăsit nici după ce Kremlinul a atacat Ucraina și majoritatea străinilor a suspendat contractele, plecând din Rusia.

Alexandru Cicâldău și-a găsit echipă! Nu vine la Universitatea Craiova + Cine e primul transfer al lui Laurențiu Reghecampf în Bănie
TURCIA
Alexandru Cicâldău și-a găsit echipă! Nu vine la Universitatea Craiova + Cine e primul transfer al lui Laurențiu Reghecampf în Bănie

Eric Bicfalvi, golgheterul all-time al lui Ural: „Am devenit și eu rus”

Atacantul e deja o legendă la Ural. Golgheterul echipei în fiecare din cele șase sezoane complete, decarul e cel mai prolific jucător din istoria grupării, cu 56 de goluri, depășindu-l pe Yuri Matveev (55), opt reușite numai stagiunea trecută (locul 11 în campionat).

„Fotbalul mi-a dăruit atât de mult în viață și sper că am împărtășit această dragoste cu voi, fanii. Realizarea mea nu ar fi fost posibilă fără suporteri. Pentru totdeauna, portocaliu și negru”, spunea Bicfalvi, care afirma la începutul lui 2023 într-un interviu pentru cotidianul moscovit Sport Ekspress: „Am rămas atâția ani în această țară, am devenit și eu rus”.

186 de meciuria jucat Eric Bicfalvi la Ural în șase sezoane și jumătate

Președintele lui Ural: „Nu vă faceți griji pentru Eric Bicfalvi”

Președintele clubului a dezmințit zvonurile că românul se va despărți de Ural în 2023, reamintind că mai are contract încă un an. „E jucătorul nostru pe viață”, a declarat Grigori Ivanov.

Întrebat dacă Bicfalvi mai poate evolua până în 2024 din punct de vedere fizic, Ivanov a răspuns: „Nu vă faceți griji pentru Eric. Poate juca mai mult de un sezon, nu sunt probleme fizice”.

Ușor accidentat acum, el nu a fost folosit în primele două meciuri ale noii stagiuni, unul în campionat, altul în Cupa Rusiei, antrenorul Viktor Goncharenko anunțând că va reintra sâmbătă, contra lui Nizhniy Novgorod.

73 de goluria influențat Bicfalvi la Ural Ekaterinburg (56 de reușite, 17 assisturi)

Președintele lui Ural: „Îi vom oferi un post la club lui Eric Bicfalvi”

Ivanov a dezvăluit în presa rusă și ce se va întâmpla în vara lui 2024, când, foarte probabil, jucătorul se va retrage, la 36 de ani: „Nu vrem să-l pierdem. Îi vom oferi un post la club”.

Eric Bicfalvi e un jucător special. Și la 35 de ani, are dorința de a demonstra cât este de bun la fiecare antrenament. Muncește mult până la capăt. Și ne ajută pentru a fi mai puternici. 

- Artem Mamin, apărător Ural

Citește și:

Poli Iași, 3 lovituri într-o zi! A transferat doi fotbaliști de la Rapid, plus un internațional din Guatemala

ZECE informații înainte de CSKA 1948 - FCSB: „Cazul Andrei Vlad” de la Sofia, transferul starului în Japonia, plus mutare din Algeria

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  26 Iulie 2023, 23:57
Postat de tomaescu pe 26 Iulie 2023, 16:31

Ești pofticios? Svisniu hui și ție atunci

Imi pasa si mie cat ii pasa si lui Bicfalvi de zvarcolirile unuia care postaceste pe 50 de centi mesajul. :))

tomaescu
tomaescu  •  26 Iulie 2023, 16:31
Postat de Karaganda_forever pe 26 Iulie 2023, 14:30

Inroleaza-te in armata ucrainiana, e nevoie de voluntari. Sau esti "patriot ucrainian" pe 50 de eurocenti mesajul?

Ești pofticios? Svisniu hui și ție atunci

DMA87
DMA87  •  26 Iulie 2023, 15:35

De la vară se bagă și pe front pentru apărarea Rusiei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează