INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Lovitură pentru CFR Cluj! Detalii de ultim moment din culisele tratativelor cu Dan Petrescu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:00

Ceea ce trebuia să fie bomba iernii în Liga 1, revenirea lui Dan Petrescu ca antrenor principal la CFR Cluj, s-ar putea transforma într-o mare țeapă pentru campioana en-titre!

CFR a renunțat deja la Toni Conceicao și l-a numit pe Alin Minteuan ca interimar, sperând că în câteva zile Petrescu își va putea rezolva situația în China și va deveni liber de contract.

Lucrurile s-au complicat pe parcursul zilei de ieri. Guizhou Zhicheng, echipa cu care Petrescu mai are contract încă un an, l-a anunțat pe antrenor că nu e de acord să-i rezilieze înțelegerea fără ca el să nu achite o anumită sumă drept despăgubiri. Șefii clubului nu sunt încântați de ideea de a-și pierde antrenorul chiar înainte de startul ligii secunde.

În plus, Dan Petrescu nu e nici el dispus să plătească pentru a se elibera.

În acest moment, revenirea lui e extrem de incertă, în ciuda împrumutului lui Boli, pe care CFR l-a reușit chiar de la clubul lui Petrescu, mutare care întărea ideea că tehnicianul care a adus titlul în Gruia va fi pe banca feroviarilor și în actualul sezon.

Pe de altă parte, șefii CFR-ului nu sunt încântați nici de ideea de a-l lăsa pe Minteuan să continue, în cazul în care Petrescu nu va putea să se despartă de Guizhou. Cel mai probabil, va fi reluată pista Costel Gâlcă, antrenor care acum e liber de contract.

Dan Petrescu e dublu campion al României, anul trecut cu CFR Cluj și în 2009 cu Unirea Urziceni.

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Superliga
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (17)
485809194904413
Costel Tudor  •  27 Februarie 2019, 16:54

Ba , ce le știți voi pe toate ! Ba , Ocupați-va de echipa voastră , echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR , lăsați-i pe ceilalți in pace !!!

smdb
smdb  •  27 Februarie 2019, 15:05
Postat de magic4ever pe 27 Februarie 2019, 14:25

Poate sa faca si CFR Cluj un efort financiar sa plateasca 500.000-700.000 Euro pentru rezilierea contractului lui Dan Petrescu cu chinezii...cu danezu antrenor CFR Cluj o sa fie in proportie de 90% campioni

Iti doresti tare lucrul asta, asa-i? "Oricine numai Steaua (FCSB) nu"... parca asta e motto-ul mimamovistilor, nu?! Bun, bun asa, un motto demn de e echipa non-campioana de mai bine de un deceniu, ca mimamo bucuresti :))))

para.para
para.para  •  27 Februarie 2019, 15:39
Postat de dinamovist_1994 pe 27 Februarie 2019, 14:58

Singurele surse pe care redactia gsp le are sunt alea de apa potabila.

Ai uitat sursa credibila de la palatul din Pipera.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează