INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

EXCLUSIV Stanciu a semnat azi: toate detaliile mutării + care sunt cele 6 echipe care l-au mai vrut

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 09:34

Situația lui Nicolae Stanciu s-a limpezit: jucătorul a semnat azi cu Sparta Praga.

Fotbalistul a ajuns aseară la Praga, iar la ora 1:00 s-au clarificat toate detaliile.  Acesta va primi tricoul cu numărul 10!

După ce a fost cel mai scump transfer din Belgia (8,8 milioane de euro), Stanciu stabilește un record și în Cehia. 5 milioane de euro este suma pe care Sparta Praga o va plăti pentru a-l avea pe Stanciu. Ca și la transferul la Anderlecht, Anamaria Prodan a fost impresarul care l-a reprezentat și-a negociat pentru Nicușor.

La acești bani se mai adaugă alte 4 milioane în funcție de performanțele românului: goluri/meciuri în Champions League și Europa League, plus trofee în Cehia în cei 3,5 ani de contract.

Nicolae Stanciu a mai avut câteva oferte tentante din zona arabă și Turcia. Al Hilal, Al Wahda, Sivasspor, Beșiktaș, Kasimpașa și Bursaspor sunt formațiile care l-au dorit pe Stanciu, dar acesta a preferat Sparta Praga după discuția pe care a avut-o cu antrenorul Andrea Stramaccioni.

Nicolae Stanciu este deja regretat de fanii lui Anderlecht, care au postat mai multe imagini pe Twitter

2

3

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
814498805337502
Marius Negroiu  •  18 Ianuarie 2018, 13:54

problema lui Anderlecht nu cred ca era Stanciu sau Chipciu, jucatori cu care a luat titlu anul trecut, noul antrenor are simpatiile lui....si rezultatele pe masura, locul 3 la 13 puncte de lider, vor pierde titlu pe mana grasului anul asta.

submarina
submarina  •  18 Ianuarie 2018, 12:30

In Cehia se practica un fotbal bazat pe forta, lucru ce nu-l avantajeaza pe Nicusor Stanciu. Fotbalul de la arabi mai bine i se potrivea. E o parere.

bogat
bogat  •  18 Ianuarie 2018, 11:49

fantastic, ce oferte tari a avut, numai echipe una si una: al ursului, ash hali salam darnam, lamuncaspor, sinanpasha... pacat ca le-a refuzat pe toate ca sa mearga la marea Sparta Praga. Serios vorbind, e bine ca mai sunt fraieri ce dau milioane pe jumatati de jucator precum sunt fotbalistii romani din ultima vreme. Iar Stanciu trebuia sa fie nebun sa se duca in desert pentru 10 lei in plus si contract pe un an. Praga este un oras foarte frumos si civilizat iar Sparta, desi echipa modesta, si-a facut un culoar bun si e an de an in cupele europene desi fara mari pretentii. Daca e baiat destept, Stanciu ar trebui sa traga cu dintii sa il tina cat mai mult la ei, e un loc excelent pentru un fotbalist mediocru.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează