INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, rupe tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 19:07

Felice Mazzu (53 de ani), fostul antrenor al lui Genk, a vorbit în presa din Belgia despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a fost adus în mandatul lui și care nu a reușit să se impună în primul „11”. 

„Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis”, a declarat Felice Mazzu, în publicația Het Laatste Nieuws.  

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, rupe tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi”
  • Felice Mazzu

3 goluriși 3 assisturi are Ianis Hagi în 12 meciuri jucate în campionatul Belgiei (fără reușite în cele 4 partide de Champions)

651 de minutea adunat Ianis în șase luni la Genk în Jupiler League (529) și Liga Campionilor (122)

Felice Mazzu a fost demis de la Genk la începutul lunii noiembrie, fiind înlocuit cu Hannes Wolf. Totuşi, apariţiile lui Ianis Hagi în primul „11” s-au lăsat în continuare aşteptate. 

Pleacă Ianis Hagi de la Genk?

Site-ul flamand Voetbal24 a scris recent că „Ianis Hagi nu primește suficient de des șansa de a juca”, trecându-l ca posibilitate pentru mercato de ianuarie.  

Jurnaliștii belgieni susțin că „Hagi ar putea deja să plece de la Genk. Nu primește suficient de des șansa de a juca”. Și l-a trecut ca o posibilitate pentru mercato de iarnă.

Vezi şi: 

GENK // Veste surprinzătoare din Belgia: Ianis Hagi ar putea pleca după doar 6 luni!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Decembrie 2019, 11:30

Pacatul lui Ianis este ca Hagi senior a gandit totul in functie de el, ceea ce nicaieri in lume nu se va intampla. De aceea spuneam, pe vremea lui Mangia, ca Ianis ar avea nevoie de 1-2 ani la Craiova, ca sa invete sa joace intro echipa, nu cu 10 jucatori care sunt obligati sa alerge pentru el. De aici pleaca marea sa carenta, perfect sesizata de Felice Mazzu.

klauz
klauz  •  09 Decembrie 2019, 10:17

Ianix si Rrazvan s-au demascat la antrenamente, unde nu-s in stare de nimic. De-aia nici nu mai apuca sa joace... Pai ce-i fac alde Zyiech, Lang si Tadic la antrenamente lui Rrazvan, asta isi merita salatirul numai pentru cata umilinta mananca!

klauz
klauz  •  09 Decembrie 2019, 10:16

Ianix Hagi si Rrazvan Marin nu au nici un fel de calitati, sunt niste tipi care nu stiu fotbal. Avand bafta romanului etnic nativa, au reusit sa pacaleasca niste cluburi sa dea bani pe ei. Dar: aia s-au prins cum sta treaba, mai incearca cumva sa scape de ei pe bani, iar daca nu pot, ii dau afara gratis.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează