INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CARIERA LUI TORJE

Francezii scriu despre unul dintre cei mai promițători fotbaliști români: ”De la «Messi de România» a trecut la o carieră de aventurier”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 15:05

Site-ul francez footmercato.net i-a analizat cariera lui Gabriel Torje (29 de ani).

Francezii au fost mirați de cum românul a fost comparat cu Lionel Messi, iar în scurt timp „s-a întors în anonimat”.

”Torje și-a câştigat rapid supranumele de «Messi de România», apoi a fost în discuţii cu PSG şi Lille. Între timp, s-a întors în anonimat şi a urmat o carieră de aventurier. Când juca la Timişoara, Gabriel intrase pe o listă scurtă a jucătorilor urmăriţi de Manchester United sau Real Madrid”, scrie sursa citată.

”Acum opt ani era un jucător era elogiat în România. Torje de la Politehnica Timișoara a devenit titular incontestabil la Dinamo, una dintre cele mai importante echipe din România. De la meci la meci devenea tot mai decisiv și marca tot mai multe goluri”, au început francezii descrierea lui Torje.

Sursa citată a reamintit și oferta primită de la Lille, pe care Dinamo a refuzat-o, iar Torje a ajuns în cele din urmă la Udinese. Din campionatul italian, fotbalistul român a trecut pe la Granada, Espanyol, Konyaspor şi Osmanlispor. Cariera sa a continuat pe o pantă descedentă până când ”Torje a intrat în anonimatul fotbalului european” mai scriu cei de la footmercato.net. Acum joacă la Sivasspor, în Turcia.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  11 Februarie 2019, 16:21

are un caracter indoielnic

gerula_thor
gerula_thor  •  11 Februarie 2019, 16:18

Torje n-are nimic din Messi, mai degraba e un Theo Walcott pitic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează