INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FULHAM - TOTTENHAM 3-0

GALERIE FOTO Tottenham, „demolată” la primul meci în care Radu Drăgușin a fost titular » Românul a greșit la două goluri

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost integralist în meciul în care Tottenham a pierdut la scor de neprezentare cu Fulham, în runda 29 din Premier League. Românul are partea lui de vină la golurile unu și trei. +10   FOTO
Radu Drăgușin (22 de ani) a fost integralist în meciul în care Tottenham a pierdut la scor de neprezentare cu Fulham, în runda 29 din Premier League. Românul are partea lui de vină la golurile unu și trei.

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 21:07 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 21:29

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost integralist în meciul în care Tottenham a pierdut la scor de neprezentare cu Fulham, în runda 29 din Premier League. Românul are partea lui de vină la golurile unu și trei.

Până în minutul 42, când Fulham a deschis scorul, Drăgușin a reușit o primă repriză solidă. Fundașul a arătat că este redutabil în jocul aerian, câștigând mai toate duelurile în care a fost implicat. Românul a avut o intervenție bună încă din minutul doi, când a respins în corner șutul lui Andreas Pereira.

Patru minute mai târziu, Muniz a primit o pasă în spatele apărării oaspeților, dar Drăgușin l-a prins din urmă și l-a blocat.

În minutul 27, românul a scăpat singur cu portarul advers și putea șuta. Având mingea pe piciorul drept, acesta a ales să trimită mingea în fața porții, unde nu era niciun coechipier.

FOTO. Drăgușin, neinspirat din poziție ideală

Tottenham, „demolată” la primul meci în care Radu Drăgușin a fost titular » Românul a greșit la două goluri
Faza în care Drăgușin a centrat în loc să tragă la poartă

Totuși, Radu a comis-o în finalul primei reprize. Muniz, ținut în marcaj de Drăgușin, s-a desprins de lângă român, și a marcat din interiorul careului, cu un șut la colțul lung. Radu nu a fost singurul care a greșit, Udogie nu a strâns suficient, în timp ce Romero l-a ținut în poziție regulamentară pe atacant. De asemenea, centrarea lui Robinson a fost una foarte bună.

Imediat după pauză, cei de la Fulham s-au dezlănțuit. Castagne a centrat, iar Lukic a marcat cu o execuție acrobatică. A fost primul gol marcat de sârb pentru Fulham.

Gazdele s-au distanțat din nou pe tabelă în minutul 60. Andreas Pereira a bătut cornerul, Bassey a șutat în bară, iar mingea a sărit la Muniz, care a înscris în poarta goală. Drăgușin are partea lui de vină și la acest gol. Nu a reușit să-l oprească pe atacantul gazdelor, a ratat mingea, lovindu-și adversarul. Dacă Muniz nu ar fi marcat, probabil s-ar fi acordat lovitură de la 11 metri.

În minutul 69, Timo Werner a fost protagonistul unei ratări incredibile. Cu poarta goală în față, neamțul a șutat peste din 3 metri.

Pe finalul meciului, Fulham putea să mai marcheze. Wilson, servit perfect de Raul Jimenez, s-a desprins de lângă Drăgușin și a șutat la poartă, dar Vicario a respins cu greu.

După acestă înfrângere, Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, cu 53 de puncte. Până la acest meci, elevii lui Ange Postecoglou aveau două victorii consecutive în competiția internă. De cealaltă parte, Fulham se clasează pe 12, cu 38 de puncte.

FINAL. Fulham - Tottenham 3-0

  • Click AICI pentru statistici
  • Au marcat: Muniz '42, '60 Lukic '48
  • Radu Drăgușin a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe atacantul lui Fulham la primul gol marcat de gazde
  • Până la primul gol, românul a făcut o primă repriză foarte bună, reușind două intervenții decisive chiar în primele minute
  • Radu a câștigat mai toate duelurile aeriene în care a fost implicat
  • Imediat după pauză, Castagne a centrat, iar Lukic a marcat cu o execuție acrobatică.
  • La al 3-lea gol marcat de Fulham, Drăgușin nu a reușit să îl oprească pe Muniz, care se afla în fața porții goale. Românul a ratat mingea și l-a lovit pe atacantul gazdelor. Dacă Muniz nu ar fi marcat, probabil s-ar fi acordat penalty.

Fulham - Tottenham, echipele de start

Fulham: Leno - Castagne, Tosin, Bassey, Robinson - Palhinha, Lukic - Iwobi, Andreas, Willian - Muniz
Rezerve: Rodak, Tete, Ream, Reed, Cairney, Wilson, Adama, De-Cordova, Raul
Antrenor: Marco Silva

Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Drăgușin, Udogie - Sarr, Bissouma - Kulusevski, Maddison, Johnson - Son
Rezerve: Austin, Royal, Davies, Hojbjerg, Skipp, Bentancur, Lo Celso, Werner, Richarlison
Antrenor: Ange Postecoglou

Stadion: Craven Cottage
Arbitru: Robert Jones

Clasamentul actualizat din Premier League

GALERIE FOTO. Fulham - Tottenham

+6 FOTO

VIDEO. Fotbaliștii lui Tottenham au ajuns la stadion

Titular în premieră pentru Tottenham, Radu Drăgușin a fost fotbalistul ales pentru a apărea în poza în care s-a anunțat echipa de start.

Ange Postecoglou: „Radu Drăgușin va fi titular”

Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular. Radu a trebuit să aibă răbdare pentru a i se ivi șansa, Micky și Cristian fiind excepționali și având de jucat doar un meci pe săptămână.

Spun că s-a descurcat bine la ultima sa apariție. Cred că ne poate aduce ceva diferit”, a declarat Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs, la conferința de presă premergătoare meciului cu Fulham.

Citește și:

Abia anunțat titular, Radu Drăgușin a primit o veste proastă din partea lui Ange Postecoglou: „Vom întări acel compartiment”
ANGLIA
Abia anunțat titular, Radu Drăgușin a primit o veste proastă din partea lui Ange Postecoglou: „Vom întări acel compartiment”
Ordinul dat de Ladislau Boloni la Metz: „Trebuie «să transpirăm sânge» dacă vrem să obținem răsplata!”
FRANȚA
Ordinul dat de Ladislau Boloni la Metz: „Trebuie «să transpirăm sânge» dacă vrem să obținem răsplata!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
forumeer
forumeer  •  16 Martie 2024, 21:35

N-a jucat rau, a avut o parte din vina la primul gol, deloc la al 3-lea. Mie mi s-a parut destul de sigur pt primul meci ca titular. Problema ar fi ca Romero si olandezul par mai buni decat el, deci va juca doar cand ei absenteaza si in competitiile secundare.

VardyParty
VardyParty  •  17 Martie 2024, 18:36
Postat de VanBasten2000 pe 17 Martie 2024, 17:25

Nu stiu ce sa zic. La cat a avansat chirurgia plastica, in curand o sa dai peste o granny tunata la 75 de ani si o sa te intrebi daca nu cumva, doamne fereste, e minora. Ii ceri ID-ul si ca sa constati ca era cat pe ce sa prinda al doilea razboi mondial.

Am văzut-o pe Vera Wang. Sa știi ca nici măcar Botezatu nu ar da in asa ceva.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Martie 2024, 17:25
Postat de VardyParty pe 17 Martie 2024, 15:21

Bai frate… putin dezamăgit, zău aşa… ce avocat e āla???!!? Nu pare deloc c’ar avea un Bentley, măcar cat āla al lu’ Bianca D. De parc de maşini, nici nu se discutã. Probabil ca apropierea de loretă s-a produs simplu, organic; Nea Țiri si-a adus aminte de vremurile cand dadea inapoi kilometrajul vāduvelor din Germania, ceea ce ar avea nevoie și sāraca loretā, pentru cā in curând n’o s’o mai sechestreze nimeni.

Nu stiu ce sa zic. La cat a avansat chirurgia plastica, in curand o sa dai peste o granny tunata la 75 de ani si o sa te intrebi daca nu cumva, doamne fereste, e minora. Ii ceri ID-ul si ca sa constati ca era cat pe ce sa prinda al doilea razboi mondial.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează