INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alex Maxim are planuri mărețe la Gaziantep! Atacă titlul alături de Șumudică: „Mai în glumă, mai în serios, i-am spus și lui Mister”

Alex Maxim (centru) // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Alex Maxim (centru) // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 15:51 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 16:48

Alexandru Maxim (30 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști români, a comentat parcursul excelent al echipei sale, Gaziantep, care ocupă locul 3 în campionatul din Turcia. 

Victoria de duminică cu Alanyaspor, scor 3-1, a urcat-o pe Gaziantep pe locul 3 în Turcia. Echipa lui Șumudică are 4 victorii consecutive și a prins aripi. Alexandru Maxim, unul dintre oamenii de bază ai echipei, a dezvăluit că a glumit cu antrenorul său: „Ne batem la titlu”.

Alexandru Maxim: „E inevitabil să te gândești la un loc de Cupă Europeană”

Mai în glumă, mai în serios, după meci i-am spus și lui Mister: «ne batem la campionat anul ăsta». Râdeam. Acum toată lumea are așteptări de la noi, mă refer la persoanele care investesc la echipă. E clar, câștigând ultimele 4 meciuri cu echipe puternice, toată lumea ne privește altfel, dar e devreme să vorbim de lucrul acesta. Important e să o luăm etapă cu etapă, vor urma meciuri dificile în continuare. 

Jucăm într-un ritm intens, iar lucrul acesta contează. E clar că în momentul de față suntem văzuți ca o echipă foarte bună în Turcia, oamenii au început să ne respecte. Sperăm să ne clasăm cel puțin pe aceeași poziție ca anul trecut (n.r. - locul 8), dacă nu mai sus. Dar e inevitabil să te gândești la un loc de Cupă Europeană, e important să ai țeluri ridicate”, a declarat Maxim la emisiunea „Liga DigiSport”.

Această atmosferă li se datorează în mare parte lui Mister și întregului staff. Au creat această echipă, cred că 90% dintre jucători sunt aduși de ei. Suntem o familie, un grup foarte unit, chiar și jucătorii care evoluează mai puțin ne ajută, pentru că pun presiune la fiecare antrenament și la fiecare meci. Este o atmosferă plăcută, încercăm să ne ajutăm reciproc și e clar că lucrul acesta vine mai ales de la staff - Alexandru Maxim, Gaziantep

general în Turcia oamenii înțeleg greu. Ei deja se gândesc că «luăm campionatul, mergem prin Cupele Europene, ce echipe vin la Gaziantep?». Eu le-am spus în continuare că obiectivul meu este locul 10. Îmi doresc și eu să ajungem într-o Cupă Europeană, dar deocamdată trebuie să ne atingem obiectivul. Vedem ce se întâmplă - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep, la „Liga DigiSport”

7 goluria înscris Maxim în campionat în acest sezon, în 14 meciuri

VIDEO. Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

Citește mai multe știri despre Gaziantep:

VIDEO Alexandru Maxim e de NEOPRIT în Turcia! Gol senzațional în Gaziantep - Alanyaspor + e în topul golgeterilor din Turcia

Marius Șumudică, pe locul 4 în Europa post-pandemie! Gaziantep e peste Inter sau Liverpool în clasament

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează