INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO + FOTO Nebunie de meci în Turcia! Șumudică, „trădat” tocmai de noua lui vedetă

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat 1-1 pe terenul celor de la Antalyaspor. Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la oaspeți.
Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat 1-1 pe terenul celor de la Antalyaspor. Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la oaspeți.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 16:44 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 18:05

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat 1-1 pe terenul celor de la Antalyaspor, după un meci cu 4 cartonașe roșii! Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la oaspeți. 

Eliminat etapa trecută în finalul remizei 1-1 cu Trabzonspor, Marius Șumudică a urmărit partida din tribună. Începutul de meci nu i-a picat bine. Antalyaspor a deschis scorul în minutul 3, prin Sidney Sam, fostul mijlocaș al lui Leverkusen, cu un șut spectaculos, din voleu. Gaziantep a presat în căutarea golului, dar a primit o lovitură la jumătatea primei reprize.

Șumudică, „trădat” de Mirallas

La primul lui meci, belgianul Kevin Mirallas (33 de ani), fotbalist cu peste 150 de partide și 29 de goluri în Premier League, l-a trădat pe Șumudică. A fost eliminat în minutul 28, pentru un al doilea cartonaș galben, după ce îl văzuse pe primul cu două minute mai devreme. Mirallas și-a lovit un adversar fără minge. Junior Morais a fost și el eliminat în minutul 66, tot pentru cumul de cartonașe.

+7 FOTO

Cu spatele la zid, Marius Șumudică a mutat inspirat. L-a introdus pe Furkan Soyalp în minutul 67, iar mijlocașul turc a punctat după doar 3 minute, cu o lovitură de cap. Pe final de meci, gazdele au egalat și la capitolul eliminări. Sam și Akyol au văzut cartonașele roșii.

Gaziantep, pe 17 în Turcia

După 5 meciuri, Gaziantep ocupă locul 17, primul deasupra liniei retrogradării, cu 4 puncte. Etapa următoare, formația lui Marius Șumudică primește vizita celor de la Konyaspor.

Vezi AICI clasamentul din Superliga turcă

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marele absent al lui Rădoi a revenit după accidentare! Vlad Chiricheș, titular în meciul cu Bologna

FOTO + VIDEO Cum a fost primit Alexandru Mitriță la Al Ahli + Primele declarații: „Este un club mare și va fi o provocare pentru mine”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
ctbilu
ctbilu  •  19 Octombrie 2020, 07:26
Postat de sala_dalles pe 18 Octombrie 2020, 21:58

Furt

Fart

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  19 Octombrie 2020, 00:41
Postat de doardinamo1948 pe 18 Octombrie 2020, 20:36

Sumudica the Equalizer Marus! Un alt antrenor mare al României, poate oricând califica naționala in Nations League, la fel și Laurențu amir ben Reghenkampf.

Daca Sumi ar fi antrenor la Dinamu , echipa ar fi in primele 4-5 locuri , cu marele Gurita cariata este la retrogradare. Asta este diferenta intre cei 2 .

sala_dalles
sala_dalles  •  18 Octombrie 2020, 21:59

Pa. S a terminat

Vezi toate comentariile (11)
Comentează