INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK - CERCLE BRUGES 1-0 // Probleme pentru Ianis? » Fanii îi cer demisia antrenorului care l-a adus la Genk

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 12:56

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat doar ultimele zece minute sâmbătă, în victoria cu Cercle Bruges, scor 1-0, fiind al doilea meci la rând în care nu e titular. 

După jocul foarte bun al lui Ianis cu Napoli (0-0), antrenorul Felice Mazzu mărturisea la meciul următor, 2-1 cu Mouscron: „Dacă nu-l titularizam și astăzi pe Hagi, fanii m-ar fi omorât”.  

L-a folosit din start și la 0-1 cu Standard. Ulterior, nu a mai început cu el. A doua partidă la rând în care numărul 23 al albaștrilor intră în final: minutul 87 cu Liverpool (1-4), 80 cu Cercle (1-0). 

Partida surprinzător de dificilă cu Cercle, lanterna Belgiei, i-a ridicat pe fanii lui Genk împotriva lui Mazzu. Îi cer să demisioneze, sunt pline rețelele de socializare de protestele suporterilor. 

„Unde e fotbalul-samba pe care-l jucam sezonul trecut?”, întreabă un susținător. „Stăm cu toții în spatele mingii împotriva ultimei clasate”, reproșează altul. Concluzia: „Mazzu ar fi trebuit înlocuit de câteva luni”.  

535 de minutea jucat Ianis Hagi la Genk în 13 partide în toate competițiile (medie de 41,1 minute pe meci)

VEZI ȘI:

GENOA - BRECIA 3-1 // VIDEO Ionuț Radu a gafat ca Islas cu Ilie Dumitrescu: „Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Parcă a fost răpit. Nu mai e același”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
cornelconasu
cornelconasu  •  27 Octombrie 2019, 16:05

Ce i se întâmplă acum și ce i s-a întâmplat în Italia e din cauza lui ta-su și arbitrajelor avute de Viitorul care l-au cocononit și protejat indiferent că a jucat prost sau că a avut ieșiri nesportive , că a meritat sau nu fault, Ianis a fost ferit !!! Ori când știi că esți protejat și nu ți se întâmplă nimic că...”țipă tata ” la presă , federație, Ligă și la toată Romania , începi să crezi că esti deasupra tuturor și tu ai dreptate mereu ! Iată la alții contează ...NUMAI valoarea !!!

pma77
pma77  •  27 Octombrie 2019, 15:46

Unde sunt prostovanii care il votau pe Ianis numarul 10 la natioanala? :)))))

1745flo
1745flo  •  27 Octombrie 2019, 15:33

Belgieni ăștia nu stiu, ca fara Gigi si Hagi, viața e pustiu!÷)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează