INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK // Ianis Hagi e într-o situație fără precedent! Antrenorul Hannes Wolf a luat o decizie drastică în privința lui

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 16:46

Genk joacă sâmbătă cu Gent, dar antrenorul nu l-a oprit pe Ianis Hagi (21 de ani) în lotul de 20 pentru acest meci.

E prima oară când nu are nicio problemă fizică și nu apelează la el. „A trebuit să fac aceste alegeri”, a motivat Hannes Wolf.

Ianis Hagi a debutat perfect la Genk, marcând imediat cum a intrat pe teren. A mai avut câteva meciuri bune, în care a înscris sau a pasat decisiv. S-a remarcat și în Ligă, în cele 90 de minute împotriva lui Napoli, la 0-0 acasă în grupele Champions League.  

Hannes Wolf, cel care a lucrat cu Maxim, nu-l place?  

După ce a fost demis Felice Mazzù (pe 12 noiembrie 2019), antrenorul care l-a adus la clubul flamand, mijlocașul în vârstă de 21 de ani a jucat tot mai puțin. Iar ceea ce a făcut acum Hannes Wolf, tehnicianul german care a lucrat și cu Alex Maxim la Stuttgart, arată că această perioadă este critică pentru „tricolor”.

„Ianis Hagi rămâne acum afară”

Astăzi, Wolf a anunțat lotul pentru partida cu Gent și Hagi nu a fost convocat. E accidentat? Nu! E prima oară când nu se apelează la el, deși nu are probleme fizice. După două întâlniri în care a rămas pe bancă, nu mai prinde nici grupul de 20.

La conferință, antrenorul și-a motivat decizia, suferând că e o alegere tactică. „E dificil, dar a trebuit să fac aceste alegeri”, a declarat neamțul. „Ianis rămâne acum afară cu Gent, însă va avea șansa lui”.

Într-un moment extrem de greu, când Genk tocmai a cumpărat un tânăr norvegian pe același post, Thorstvedt, Hagi ar putea alege să plece de la Genk. Împrumut până la vară, cu opțiune de transfer definitiv.

VIDEO // Ianis Hagi, „tăvălit” din nou de Anamaria Prodan: „Un fotbalist normal, nu mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă nu reușește”

Vezi și: 

Ajax nu și-a pierdut răbdarea cu Răzvan Marin: „Trebuie să se grăbească”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
vishnu
vishnu  •  26 Ianuarie 2020, 18:18

A venit megaoferta de la FC Taticu? Locul lui e in Liga 1 in playout.

278781559736032
Nick Boyer  •  25 Ianuarie 2020, 07:24

Ehh,il ia Mutu oricum,asa a promis,nu? sau mai stii chiar Mirel.Nu m-ar mira deloc.Cei doi ii vor asigura Viitorul.Taticu,repatrierea la Ovidiu.

969907806361734
Nedelcu Dan  •  25 Ianuarie 2020, 02:51

Putea sa aiba si cinci picioare...daca nu joaca cu cap, degeaba! Oricum, Liga 1 e mai buna decit campionatul belgian, dar nici aici nu a stralucit deloc "baiatul lui tata", oricit de mult l-au fortat taica-su, "jurnalistii" si impresarii. In afara de mentalitate, lui Ianis ii mai lipseste un singur lucru: valoarea!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează